Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok,19/F, túl sokat...

Szűz vagyok,19/F, túl sokat recskázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, sokezer ilyen kérdés van, és nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sokat recskázok, mindenre mindenkor, és most azt vettem észre, hogy a CES-ről szóló cikkekben, a legújabb videójátékokra és gépekre verem. Ez mennyire gáz? Ti mit tennétek? csajozni nem fogok, nem nézek ki jól, és gépezni szeretek. ((gyengébbek kedvéért: CES -> nagy technológiai vásár, amit épp most tartanak Vegasban, az összes nagy gyártó most mutatja be, hogy 2012-ben miket fognak árulni.))
2012. jan. 12. 23:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Te már abszolút kocka vagy. Nincs segítség.
2012. jan. 12. 23:59
 2/26 A kérdező kommentje:
igen az vagyok, de biztos lehet változni nem?
2012. jan. 12. 23:59
 3/26 anonim ***** válasza:
én lópatkolásra élvezek el a legjobban. de csak akkor, ha a ló is élvezi. ja, és nem írtad le a péniszméreted. ezen a helyen kérdést péniszméret nélkül nem célszerű feltenni.
2012. jan. 13. 00:00
 4/26 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt mérve 18,3cm volt, de emlékszem pár hónapja volt hogy 18,7-et mértem.
2012. jan. 13. 00:01
 5/26 anonim ***** válasza:
Megváltozhatsz, ha teljesen leállsz a gépezéssel, tudom az nagyon nehéz, én is szeretek játszani. De nem tehetsz mást, ha akarsz valami normálishoz hasonló életet.
2012. jan. 13. 00:01
 6/26 anonim ***** válasza:
Próbálj megdugni valami ocsmány csajt.
2012. jan. 13. 00:02
 7/26 anonim ***** válasza:
az enyémet nem osztom meg. nem vagytok rá kíváncsiak. el se hinnétek.
2012. jan. 13. 00:03
 8/26 anonim ***** válasza:
42%

Gyengébbek kedvéért lesz@rom mi az a CES. Én is tudnák olyat írni, amiről meg neked nincs fogalmad, mert azt gép előtt nem lehet csinálni.

Újíts be egy csajt. Nincs más ötlet. Illetve van, de ahhoz kell egy húsbárd...

Ha nem akarsz csajozni, akkor recskázz a legújabb százezer magos processzor képére.

2012. jan. 13. 00:04
 9/26 A kérdező kommentje:
csefy te is nagy kocka lehetsz, hogy mindennap itt vagy. Te most komolyan, nem volt még hogy valami jó procira, vagy memóriára fejted a csődörtejet?
2012. jan. 13. 00:05
 10/26 anonim ***** válasza:

El se hinnénk???

3cm?

2012. jan. 13. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!