Szűz vagyok,19/F, túl sokat recskázok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, sokezer ilyen kérdés van, és nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sokat recskázok, mindenre mindenkor, és most azt vettem észre, hogy a CES-ről szóló cikkekben, a legújabb videójátékokra és gépekre verem. Ez mennyire gáz? Ti mit tennétek? csajozni nem fogok, nem nézek ki jól, és gépezni szeretek. ((gyengébbek kedvéért: CES -> nagy technológiai vásár, amit épp most tartanak Vegasban, az összes nagy gyártó most mutatja be, hogy 2012-ben miket fognak árulni.))2012. jan. 12. 23:58
11/26 anonim válasza:
Dehogy. 30 cm hosszú, átmérő 10 cm, kerület 24 cm.
12/26 A kérdező kommentje:
Szerintem csefynek nincs is, vagy lány. Ő lehet hogy benne lenne hogy segítsen rajtam? ismertek ti egyébkén olyan lányt, aki ingyen segít szűz férfiakon?
2012. jan. 13. 00:08
13/26 anonim válasza:
nem vagyok kocka. az ilyen b@lfaszok kérdéseit várom, mint te vagy. szívesen osztom nekik az észt így a képernyő mögül.
14/26 anonim válasza:
Ha ismernék, már rég igénybe vettem volna:DDD
15/26 anonim válasza:
TheSandman
Az meg hogy akár hogy számolom, a 10cm átmérőhök kb 31,4cm kerület tartozik (persze ha kör keresztmetszetűnek vesszük...
17/26 A kérdező kommentje:
17.
Ez nem volt szép tőled. Most csak azért mert egy ilyen dologban nincs tapasztalatom, nem vagyok abnormális. Én se hülyézlek le, mert nem tudod hogy kell configurálni az Active Directoryt Windows server 8-on.
2012. jan. 13. 00:20
18/26 anonim válasza:
Hagyd abba a gépezést, nem lesz életed ember! Szerezz egy nőt, van sok netes párkapcsolat kereső...
19/26 anonim válasza:
sztem csak elképzeled hogy egy jó csaj feldugja magának azt a csúcstechnológiás RAM-ot:D
F18
20/26 anonim válasza:
Szép dolog a tárgyszerelem, szerintem te a videojátékokba vagy szerelmes.. Ez már aberális. De az nem baj, hogy túl sokat recskázol, legalább nem mennek csődbe a zsepigyártó cégek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!