A szűzhártyát lehet érezni ujjal? Ha felnyúlok 2 ujjal és egy nagyon kicsit szétfeszítem akkor érzem hogy valami feszül ott bent de ha felnyúlok és ki akarom tapintani akkor mág nem érzem?
Én láttam tükörben is a szűzhártyám :)
amúgy nem biztos, hogy elszakítod ha felnyúlsz, mert rugalmas a szűzhártya , kinél hogy és mennyire, ezért is van, akinek jobban fáj és kevésbé ha átszakad ! van akinek szex közben sem szakad át első alkalommal és van akinek lovaglás vagy más sport közben is átszakadhat ! ÉS nem biztos hogy vérzik majd ha átszakad , szóval szerintem a tiéd még meg van, nézd meg bátran tükörben :D
a szüzesség nem azt jelenti, hogy meg van e a szűzhártyád vagy nincs , hanem hogy járt a puncidban férfiasság vagy nem !
Szóval szerintem a fiúkat az jobban idegesíti, ha több fäsz volt a kezedben, puncidban, mint kilincs !:D:D:D:D
Én versenyszerűen tornáztam. 14 évesen ráestem a gerendára, elszakadt a szűzhártyám. Vérzett is rendesen. De attól még szűz voltam 18 éves koromig.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!