Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem a barátommal, ha...

Megtegyem a barátommal, ha nem egyneletes a mensesem?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.(nyáron leszek 16)

A barátommal fél éve együtt vagyok.Úgy érzem eljött az idő ,hogy megtegyük.Csak az a baj,hogy 2hónapja kimaradt a menstruációm.Meg össze vissza késik.,és ha lefekszek a barátommal és megint kimarad a menstruációm akkor megfogok ijedni szerintem,hogy baj van.Kérlek segítsetek :O:)((több mint másfél éve jött meg először))

2009. máj. 23. 12:27
 1/8 anonim válasza:
Úgy érzed, eljött az idő, akkor miért ne. Csak védekezzetek.
2009. máj. 23. 12:29
 2/8 anonim válasza:
Bár szerintem még fiatal vagy.
2009. máj. 23. 12:31
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm aranyosak vagytok:)

védekezni fogunk,csak hát azértsemmi sem biztos.a barátom azt mondta h ha szeretném kicsit hamarabb abba hagyjuk és nem belém élvez.((de óvszer lesz)).

Így akkor a terhesség nem nagy esélyes?

2009. máj. 23. 12:48
 4/8 anonim válasza:

ha gumi lesz és nem szakad ki akkor semmi esély rá hogy terhes legyél!! én is 15 vagyok nem rég azt hiszem 2 hónapja feküdtem le vele és jövőhónap 13-án leszünk fél évesek!

az esőnél én szóltam neki hogy haggya abba mert fájt és persze meg is értett !

de ha gumi nélkül csináljátok akor szeggyél gyógyszert mert ga nem is élvez beéd az előváladékban is van sperma szal attól is lehetsz terhes!!

én maradok a guminál ameddig nem lesz gyógyszerem így 100% h nem leszek terhes!!

te meg ha úgy érzed h készen vagy rá akkor sztem feküdj le vele ! lehet h fiata vagy nekem is ezt mondják de a te döntésed!! ;)

sok sikert scak okosan :)

2009. máj. 23. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

őszintén szólva talán várnod kellene..ha ilyen rendszertelen a mensid,akkor nem biztos,hogy készen áll a tested az első együttlétre.

Én is 16 éves vagyok és fél év után vesztettem el a barátommal.ezért nem tudunk igazán jó választ adni,mert neked kell döntened és ha szeretnéd,akkor feküdj le vele:)csak védekezzetek és nyugi nem lesz baj,mert ha izgulsz akkor is késni fog.

Én a helyedben várnék még egy hónapot,hátha addig megjön,s aztán nem kell aggónod.

De ha mégsem akarsz várni,akkor tedd meg.Ha védekeztek,nem lesz gond./ha utána mégis paráznál,vegyél egy tesztet és meg fogsz nyugodni/

Remélem minden jó lesz:)

2009. máj. 23. 13:08
 6/8 anonim válasza:

Szia! Én 19 évesen vesztettem el a szüzességem, nekem is egyenlettelen volt a mensim még akkor is pedig már legalább 5éve menstruártam! Mindég védekeztünk de mégis volt idő mikor ráparáztam h mi van ha mégis! De hála Istennek nem történt semmi baj! Ha rendesen védekeztek és tényleg úgy érzed hogy Ő az aki kell akkor tedd meg és ne parázz nem lesz baj! ha meg úgy gondolod elmész majd dokihoz és megállapítja h azért rendszertelen mert lusta az egyik petefészked akkor felír gyógyszert és azzal rendszeres lesz és védett is leszel!

Jó szorakozást! Élvezzétek egymást

2009. máj. 23. 13:17
 7/8 anonim válasza:
Az én véleményem is az, hogy várnod kéne. Ha ennyira tartasz a teherbeeséstől, még nem készültél fel teljesen lelkileg, és ez így helyes. A nőgyógyász 16 éves kor alatt nem ír fel fogamzásgátlót, szóval marad a 98%-os biztonságú óvszer. Próbálj meg beszélni erről a pasiddal: ha nem képes elfogadni, hogy félsz az elsőtől, akkor magára vessen.
2009. máj. 23. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:

húhh köszönöm a válaszokat:)

aranyosak vagytok :D

a barátommal pedig megbeszélem

2009. máj. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!