Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom le akar velem...

A barátom le akar velem feküdni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

még csak 1-2 hónapja ismerem, flörtölgettünk meg minden, egyszer eljött hozzám, hogy már egy ideje együtt vagyunk, és tegyük meg, vagy hogyha nem, mivel gyáva vagyok, szakít.. mit csináljak?

L/15

2012. jan. 4. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Ő téged nem szeret... csak egy luk kell neki, amit megtömhet. Dobd ki. Jönni fog egy sokkal jobb fiú, aki megérdemel :)
2012. jan. 4. 17:51
 12/22 anonim válasza:
100%

Én 18 éves leszek nemsokára, és még szűz vagyok.

Volt egy pasim, aki megcsalt a barátnőmmel, mert 2 hónap után nem akartam vele lefeküdni.

Inkább várok az igazira, mint, hogy megbánjam az első alkalmat...

2012. jan. 4. 17:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már egyrtelmű... :|
2012. jan. 4. 17:56
 14/22 anonim válasza:
Figyi, akkor dobjon! Majd jön más aki értékel és türelmesen vár rád. Csak azért ne tedd meg soha, hogy ne dobjon ki! Ha ilyeneket mond, akkor mindegy, hogy megteszed, utána is dob majd. Az mivel lesz jobb? Lesz egy keserű élményed, hogy megtetted, mert ő belekényszerített, aztán mégis elhagyott. Akkor inkább lépjen le most, így még nem olyan fájdalmas, mintha akkor teszi, miután lefeküdtél vele. Ne hagyd, hogy megalázzon!!!
2012. jan. 4. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőséged van: vagy lefekszel vele és otthagy, vagy nem fekszel le vele és otthagy.
2012. jan. 4. 18:52
 16/22 anonim válasza:

1:Szerintem lapozgasd bőszen a biosz könyvedet és utána menj el nőgyógyászhoz;

2:Szakíts vele és inkább ne a pasizáson törd az eszed 15 évesen!

Válaszd valamelyik opciót.

2012. jan. 4. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy nem a legkellemesebben fog hangzani amit most írok, sajnálom is, hogy ilyen fiúba botlottál és biztosan rossz érzéseid keletkeztek azért mert ez a fiú ilyen, de én is azt mondom neked, hogy rúgd ki, ne foglalkozz vele, mert Ő csak le akar fektetni ennyi se több se kevesebb. Csak egy dologra pályázik annak meg semmi értelme. Ne engedd, hogy így zsaroljon. Nem érdemli meg, hogy lefeküdj vele, mert gondolkozzunk logikusan, ha Ő neked azt mondta, hogy már egy ideje együtt vagytok és tegyétek meg vagy hogyha nem akkor szít, akkor tiszta sor, hogy mit akar elérni. Kitudja, lehetséges, hogy sajnos teszem fel megtörténik köztetek a dolog és akkor is szakít veled azt monván nem vagy jó az ágyban meg, hogy nem szeret. Látod ezért is nem érdemes ilyen fiúkkal foglakozni. Ha 1-2 hónapja vagytok együtt és ilyet mond neked akkor aztán egy percet sem érdemel tőled, hogy foglalkozz vele. Rúgd ki az ilyen bunkó taplót. Én a helyedben ezt tenném, ha a pasim nekem ilyet mondana.

Szerencsére még nem túl hosszú ideig voltatok együtt így annyira mélyen nem is érezhettek egymás iránt vagyis nem hinném, de remélhetőleg rövid időn belül kivered Őt a fejedből és a szívedből, mert hidd el ilyen fiú nem érdemli meg, hogy ráadásul szeresd is. Mjad lesz másik fiú aki nem csak a testedre fog utazni, hanem téged is becsül, szeret és nem az izgatja, hogy huh tegyétek már meg mert ha nem szakít, hanem kivárja, hogy te is benne legyél. Jó igaz a pasik nem várnak sokáig egy csajra, de akkor is ez a fiú azt érdemli, hogy kirúgd. Két esélyes a dolog, de mindkettőnek lehet a vége ugyanaz:

-NEM SZEXELSZ VELE: Szakít veled

-SZEXELSZ VELE: vagy nem szakít veled, vagy szakít veled. 50-50%

De szerintem ne kockáztass én azt mondom neked és jót akarok hidd el, nem akarom a lelked összetörni és nem akarom, hogy szomorú légy, de sajnos itt csak ez az egy az ésszerű megoldás. De persze a legfőbb döntés a tiéd, mi nem akarunk beleszólni, csak megkérdezted itt és mi a véleményünket írjuk le, de persze csak mert jót akarunk.

Minden esetre amit írtam én is, gondolkozz el rajta.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen szituba estél. Nagy lúzer a barátod az már tutkó. Bocsi a véleményemért.

26/N

2012. jan. 5. 01:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Csak 1 újabb trófea kell neki. Ez régi, jólbevált módszer, sajnos sokan bedőlnek neki..:(
2012. jan. 5. 12:11
 19/22 anonim válasza:
Le ne feküdj vele! Véletlenül se! Zsarol, gyávának nevez? Mekkor egy köcsög, külldjed, hogy b@szogassa az anyját, téged meg hagyjon békén!:)
2012. jan. 5. 19:13
 20/22 anonim válasza:
Dobd mindenféleképp, egyértelmű, hogy csak a szexre megy! Nem szeret igazán!
2012. jan. 19. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.