Mit csináljak? Már nagyon szeretnék szexelni, de szűz akarok maradni!
Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon akarom már!
16/L
2012. jan. 2. 13:37
13/24 anonim válasza:
Egy szűz csaj éppen nem fog ilyen "gusztustalan" dolgokat megtenni, ha arra sem veszik rá magukat hogy lefeküdjenek valakivel, majd pont falloszt fognak szopogatni nem?
14/24 A kérdező kommentje:
Nem lenne semmi bajom az orállal, sztem nem undorító. Csak nincs barátom/barátnőm, akibe szerelmes vagyok, anélkül meg nem megy :(
2012. jan. 2. 17:47
15/24 anonim válasza:
leonardo dicaprioba sem vagy szerelmes de valld be hogy ha kikezdene veled úgy szopogatnád a farkát mint kisbaba a cumisüveget
16/24 A kérdező kommentje:
Háát, igazad van. De akkor én most ri.banc vagyok?
2012. jan. 2. 17:51
17/24 anonim válasza:
" Csak nincs barátom/barátnőm, akibe szerelmes vagyok, anélkül meg nem megy :("
Írj privit, szívesen megismernélek. :)
18/24 anonim válasza:
nem arra céloztam hogy ribanc vagy:) hanem hogy magadat álltatod azzal hogy csak a szerelmeddel tudsz szexelni:D lehet puszta testi vonzalomból is(erre szoltált a példám)
20/24 lujza86 válasza:
A kettő kizárja egymást!Valószínű,hogy csak olyan korszakod van amikor kívánósabb vagy,ne kapkodj el semmit,várj és megnyugszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!