Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki 20 évesen 4 éves kapcsola...

Ciki 20 évesen 4 éves kapcsolatban még szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 09:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Azért köszi a "kedves" hozzászólásokat. Neki is én vagyok az első. Én spec. nem tartom cikinek, ő sem. Csak kíváncsi voltam mások véleményére, de kb. ilyen reakciókra számítottam.

Igen, tény, hogy cseppet tartok tőle, szülni, valamikor majd biztos.

Másrészt, van nemi életünk csak, aktus nincs.

(Más a szexualitásról való felfogásom is)

Akik ezt betegesnek, cikinek tartják, azok sztem eláshatják magukat, magukat írják le, ebből is látszik, hogy milyen szexcentrikus a világ.

2012. jan. 2. 12:00
 22/27 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem tartod cikinek, akkor miért írtál erről kérdést? dicsekedni akartál, vagy mi?:D aztán meg ha erre számítottál, miért is szólsz le minket? szerintem a szex egy nagyon nagyon jó dolog, és nem csinálom bárkivel, de azért 4 évig nem bírnám a barátom mellett szex nélkül, főleg meg kívánom meg minden. szóval furi. de ha a barátod is ilyen, akkor semmi probléma. csak mondom, nehogy kiderüljön, hogy másnál vigasztalódik.
2012. jan. 2. 12:11
 23/27 anonim ***** válasza:

"Akik ezt betegesnek, cikinek tartják, azok sztem eláshatják magukat, magukat írják le,"

De akkor miért tetted fel a kérdést?

Mert szerintem azért, mert a szíved mélyén azt érzed, hogy ez nem normális.

Szerintem egyébként nem ciki. Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Csak kettőtökre tartozik, hogy szexeltek-e és ha igen, akkor mikor. Engem az sem érdekel, ha egész életetekben nem juttok el a szexig, mert ez a ti dolgotok és nem az enyém.

Én annyit tudok, hogy nem bírnám 4 évig. És azt sem értem, hogy egy fú hogy bírja.

Azt sem értem, hogy mi az, hogy nincs rá lehetőség. Ahol pettingre van lehetőség, ott van lehetőség a szexre is.

2012. jan. 2. 12:27
 24/27 anonim ***** válasza:
én nem piszkálni akarlak,de ez egyáltalán nem normális,nem ciki,de nem is normális,egy egészséges fiatal,főleg ha van szerelme vágyik az intimitásra,így úgy tűnik,h nálatok nincs meg vmi,és ez csak kibújás,h szűk vagy meg tartassz,ott lett volna min 3 év,még ha vártok is 1 évet,h tágulj meg stb,sztem tanácsos kezdeni magatokkal vmit
2012. jan. 2. 13:15
 25/27 anonim ***** válasza:
hallod próbáljátok meg megint a szexet, ha fáj akkor sem kell abbahagyni mert csak az elején fáj utána már nem, kibírsz pár perc fájdalmat nem?...
2012. jan. 2. 15:18
 26/27 Narez válasza:
Nem ciki oltári gáz
2012. jan. 2. 23:19
 27/27 anonim ***** válasza:

A ebben kapcsolatba srácnak meg kellett volna már találnia a módját...

Én ezt úgy intézném el hogy, séta,mozi,kaja,hotel(ha nincs hely máshol).

És ha a fiúd nem lép akkor lépj te.

2012. jan. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!