Ciki 20 évesen 4 éves kapcsolatban még szűznek lenni?
Azért köszi a "kedves" hozzászólásokat. Neki is én vagyok az első. Én spec. nem tartom cikinek, ő sem. Csak kíváncsi voltam mások véleményére, de kb. ilyen reakciókra számítottam.
Igen, tény, hogy cseppet tartok tőle, szülni, valamikor majd biztos.
Másrészt, van nemi életünk csak, aktus nincs.
(Más a szexualitásról való felfogásom is)
Akik ezt betegesnek, cikinek tartják, azok sztem eláshatják magukat, magukat írják le, ebből is látszik, hogy milyen szexcentrikus a világ.
"Akik ezt betegesnek, cikinek tartják, azok sztem eláshatják magukat, magukat írják le,"
De akkor miért tetted fel a kérdést?
Mert szerintem azért, mert a szíved mélyén azt érzed, hogy ez nem normális.
Szerintem egyébként nem ciki. Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Csak kettőtökre tartozik, hogy szexeltek-e és ha igen, akkor mikor. Engem az sem érdekel, ha egész életetekben nem juttok el a szexig, mert ez a ti dolgotok és nem az enyém.
Én annyit tudok, hogy nem bírnám 4 évig. És azt sem értem, hogy egy fú hogy bírja.
Azt sem értem, hogy mi az, hogy nincs rá lehetőség. Ahol pettingre van lehetőség, ott van lehetőség a szexre is.
A ebben kapcsolatba srácnak meg kellett volna már találnia a módját...
Én ezt úgy intézném el hogy, séta,mozi,kaja,hotel(ha nincs hely máshol).
És ha a fiúd nem lép akkor lépj te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!