Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki 20 évesen 4 éves kapcsola...

Ciki 20 évesen 4 éves kapcsolatban még szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 09:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
hát az, mi 4 év alatt kb 2000× dugtunk 20
2012. jan. 2. 09:59
 12/27 anonim ***** válasza:

nekem ez irtó fura...

valamelyikőtöknek nincs valami szex-szel kapcsolatos baja? eddig bírni... főleg hogy a srác kibírta eddig... ha nem szűz, akkor szerintem kereshetett máshol vigasztalódást, mert azért a fiúk nem szokták sokáig bírni az ilyen felizgatlak, de nem fekszem le veled dolgot.

2012. jan. 2. 10:14
 13/27 anonim válasza:

Hát eléggé XDDDDDD 4 éve együtt vgtok .. és semmi szex?

hát jó kis kapcsolat :)

2012. jan. 2. 10:21
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem ciki,inkább furcsa.
2012. jan. 2. 10:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Kóros.

2012. jan. 2. 10:30
 16/27 anonim ***** válasza:
Igazából nekem tökmindegy.
2012. jan. 2. 10:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Először azt gondoltam, hogy házasság előtt nem akartok szexelni aztánolvasom nem volt rá idő. Ha találkozni van idő akkor arra is lenne idő. Szerintem csak nem nagyon akarod mivel szűk vagy és félsz, hogy fáj. Amiatt meg ne félj, mert túlesel rajta és utána minden jó lesz.
2012. jan. 2. 10:53
 18/27 Antimod ***** válasza:

"Szerintem csak nem nagyon akarod mivel szűk vagy és félsz, hogy fáj."

Bocsánat, hogy ilyen nyers vagyok, de szülni nem akarsz? Akkor pedig a sokszorosára kell tágulnia (kivéve, ha császármetszés van, de mindenki meg tudja szülni a gyerekét, ha nincs komplikáció). Legalábbis ez nem szokott akadálya lenni. Használhattok síkosítót, és eleinte óvatosnak kell lenni.

2012. jan. 2. 10:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Akkor kell sor kerüljön a szeretkezésre, mikor mindkét fél akarja, és élvezné, és a megfelelő körülmények is adottak. Mellesleg egyáltalán nem is tartozik másra, hogy mit csináltok kettesben, hogy zajlik a szexuális életetek...

Én el tudom képzelni, hogy esetleg nem volt megfelelő körülmény. Egy autóban elveszíteni, hát az meg elég illúzióromboló és fájdalmas lehet...

Mi van, ha mindkét fél közös szobában lakik a testvérével, vagy kollégisták, vagy külön városban laknak és mikor tudnak találkozni, valóban nincs rá alkalom? Egy csomó ok lehet.

Ha a barátomnak nem lenne saját szobája, és nem mentem volna el sokszor titokban hozzá, akkor nekünk se lehetett volna... 21 éves leszek nemsokára, több, mint 4 éve vagyunk együtt a párommal, a szüleim mégse engedik, hogy bármikor ott aludjak, úgy kell kikönyörögnöm... Az a szerencsém, hogy más városba járunk egyetemre és ott most már együtt lakunk. De ha itthon laknánk, akkor kb kéthetente egyszer mehetnék hozzá aludni, amúgy esetleg titokban átszökhetnék suli után..

Úgyhogy én könnyen el tudom képzelni, hogy előálljon ilyen helyzet.

Mindenesetre nem ciki, és drukkolok nektek, hogy mielőbb sikerüljön összehozni!

21/L

2012. jan. 2. 10:59
 20/27 anonim ***** válasza:
10:57 azért írtam, hogy "szerintem". Isemerek olyan nőt aki fél tőle és 20 felett van. Csak tippelek erre.
2012. jan. 2. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!