18/L vagyok és még mindig szűz. Soha nem volt még olyan pasi, akivel szerettem volna. Éretlennek érzem még magam a szexhez és félek is tőle. Elfog ez múlni valaha? Már ilyen idő korban ciki? Így lehet soha nem lesz normális kapcsolatom.
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 23:26
61/64 anonim válasza:
remélem meg volt már a ,,lényeg,,-2 éves a kérdésed.ne bénáskodj mán
62/64 nyee válasza:
még én is szűz vagyok, és sok barátom/barátnőm mondta hogy felnéznek rám, hogy nem nyitottam szét a lábam még senkinek és hogy becsülnek... hogy egyik barátom mondta hogy egy szűz lánynak van értéke, a többinek már nincs :) 17/L
63/64 anonim válasza:
Remélem,azóta már találtál egy normális pasit,aki szeret Téged.Attól még,hogy nem vagy az a "ki,ha én nem?" típus,még ki tudhatsz állni magadért egy párkapcsolatban,hülyeség,hogy ettől lennél papucs.Én se adom elő magamat egy társaságban,mégis elmerem mondani a páromnak,ha valami nem kóser.
Szóval fel a fejjel!
64/64 anonim válasza:
Talán azért fekszik le egy csomo 14 éves csaj mert r*bancok te meg nem vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!