18/L vagyok és még mindig szűz. Soha nem volt még olyan pasi, akivel szerettem volna. Éretlennek érzem még magam a szexhez és félek is tőle. Elfog ez múlni valaha? Már ilyen idő korban ciki? Így lehet soha nem lesz normális kapcsolatom.
ma 00:35
pont az ilyen vélemények miatt van annyi önbizalomhiányos lány :)
Nyugalom, kérdező, még nem késtél le semmiről.
Nekem már volt 33 éves barátnőm, aki pont olyan volt, mint te.
Azért eddig ne várj, mert az már nem túl egészséges. Keress, ismerkedj - és meglesz az eredmény, ne félj.
pont az ilyen vélemények miatt van annyi önbizalomhiányos lány :)
már miért lenne ettől valakinek önbizalomhiánya?
így is az a leg valószínűbb,hogy csúnya,és azért szűz.+ha már dugott,attól még nem fordul meg a világ,ő maga ugyanolyan marad.majd talál mást,amin aggódhat
komolyan miért lenne ciki,csak nem azok a kis pi**ák véleménye érdekel akik 13-16 évesen már kefélnek???
nem gond,19 évesen veszítettem el,volt korábban is barátom,de egyikükkel sem akartam,el múlik amint tényleg szerelmes leszel,és nem vagy "öreg" a szüzességhez,még 23 évesen sem,hidd el az iszonyat ciki,és szánalmas mikor 13-16 évesek a "nagy szerelemre",és "érettségre" hivatkozva kefélnek,ők saját maguknak hazudnak,ráadásul nagyrészüknek még nagyon is korai
ne barati korbe nezelodj,mert akkor meg azon fogsz parazni,hogy mi lesz,ha apasi elszolja magat vagy nem jon ossze es szakitotok...
tessek kimozdulni,elsetalni kv/teazoba,konyvtarba,ha visszahuzodo vagy akkor ilyen helyen konnyebben fogsz tudni ismerkedni,mint szorakozohelyen...
ne a "lanyok alma borkotetben" pasikat nezd,mert azoknak csak arra fogsz kelleni es csalodas lesz a vege,inkabb az emberi ertekeket keress...
köszönöm a válaszokat:)
aranyosak vagytok:)
remélem,hogy igazad lesz és tényleg jön már egy normális pasi:)
köszönöm,hogy írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!