Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18/L vagyok és még mindig...

18/L vagyok és még mindig szűz. Soha nem volt még olyan pasi, akivel szerettem volna. Éretlennek érzem még magam a szexhez és félek is tőle. Elfog ez múlni valaha? Már ilyen idő korban ciki? Így lehet soha nem lesz normális kapcsolatom.

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 23:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
75%

ma 00:35

pont az ilyen vélemények miatt van annyi önbizalomhiányos lány :)

2012. jan. 1. 00:40
 42/64 anonim ***** válasza:
81%

Nyugalom, kérdező, még nem késtél le semmiről.

Nekem már volt 33 éves barátnőm, aki pont olyan volt, mint te.

Azért eddig ne várj, mert az már nem túl egészséges. Keress, ismerkedj - és meglesz az eredmény, ne félj.

2012. jan. 1. 00:56
 43/64 anonim ***** válasza:
0%

pont az ilyen vélemények miatt van annyi önbizalomhiányos lány :)

már miért lenne ettől valakinek önbizalomhiánya?

így is az a leg valószínűbb,hogy csúnya,és azért szűz.+ha már dugott,attól még nem fordul meg a világ,ő maga ugyanolyan marad.majd talál mást,amin aggódhat

2012. jan. 1. 01:06
 44/64 anonim válasza:
82%
dehogyis ciki, én nagyon is becsülöm az ilyen lányokat
2012. jan. 1. 02:23
 45/64 anonim ***** válasza:
85%

komolyan miért lenne ciki,csak nem azok a kis pi**ák véleménye érdekel akik 13-16 évesen már kefélnek???

nem gond,19 évesen veszítettem el,volt korábban is barátom,de egyikükkel sem akartam,el múlik amint tényleg szerelmes leszel,és nem vagy "öreg" a szüzességhez,még 23 évesen sem,hidd el az iszonyat ciki,és szánalmas mikor 13-16 évesek a "nagy szerelemre",és "érettségre" hivatkozva kefélnek,ők saját maguknak hazudnak,ráadásul nagyrészüknek még nagyon is korai

2012. jan. 1. 07:29
 46/64 anonim válasza:
100%

ne barati korbe nezelodj,mert akkor meg azon fogsz parazni,hogy mi lesz,ha apasi elszolja magat vagy nem jon ossze es szakitotok...

tessek kimozdulni,elsetalni kv/teazoba,konyvtarba,ha visszahuzodo vagy akkor ilyen helyen konnyebben fogsz tudni ismerkedni,mint szorakozohelyen...

ne a "lanyok alma borkotetben" pasikat nezd,mert azoknak csak arra fogsz kelleni es csalodas lesz a vege,inkabb az emberi ertekeket keress...

2012. jan. 1. 08:49
 47/64 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

aranyosak vagytok:)

2012. jan. 1. 12:32
 48/64 anonim ***** válasza:
100%
Figyu én azt mondom abszolút nem ciki, sőt...!! Maj hidd el fel fogsz oldódni, ha majd egy rendes pasi lép az életedbe, ő úgyis rá fog vezetni és te is fogod akarni, mert nem tudsz ellent mondani a vágyaidnak és kísértésnek. Lesz hidd el normális kapcsolatod, mert ez az úgymond gondolatod, hogy éretlen vagy még a szexhez és a félelem tőle elfog múlni. Amúgy ha őszinték szeretnénk lenni, abszolút nem ciki, hogy 18 évesen még mindig szűz vagy és abszolút nem kell félni a szextől sem. Csak nyugi minden úgyis kialakul és hidd el változni fog a gondolatod és a hozzáálásod. :))
2012. jan. 1. 14:57
 49/64 A kérdező kommentje:

remélem,hogy igazad lesz és tényleg jön már egy normális pasi:)

köszönöm,hogy írtál :)

2012. jan. 1. 15:03
 50/64 anonim válasza:
Nyugi vannak pasik akik pont ilyen lányra várnak. Én is ilyen lányt szeretnék magam mellé, kár hogy ilyen messze laksz én Bp-en lakok, amúgy szívesen ismerkednék veled.
2012. jan. 2. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!