Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18/L vagyok és még mindig...

18/L vagyok és még mindig szűz. Soha nem volt még olyan pasi, akivel szerettem volna. Éretlennek érzem még magam a szexhez és félek is tőle. Elfog ez múlni valaha? Már ilyen idő korban ciki? Így lehet soha nem lesz normális kapcsolatom.

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 23:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert más lányok ilyenek, miért következik, hogy gáz ha Te nem vagy olyan? Épp hogy becsülendő dolog nem összefeküdni fűvel fával.Az meg h várod az igazit sem megoldás. Lásd pozitívan a világot kicsit, fiatal vagy, hidd el idővel változik a mentalitásod a dolgokról :)
2011. dec. 31. 23:39
 12/64 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy nem ciki mindaddig amíg Te magad nem érzed annak. Mások véleményére meg ilyen kérdésekben nem szabad adni. Én sem tartom cikinek, hogy ennyi idősen még nem volt semmilyen kapcsolatom, az, hogy mások erről hogyan vélekednek, nem érdekel. ;)
2011. dec. 31. 23:40
 13/64 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy én nagyon adok mások véleményére

úgy érzem,hogy le vagyok maradva......de még nem érzem magam készre a szexhez...szégyenlős vagyok...pedig nincs csúnya alakom...

szóval szexelnék már de nem megy...

2011. dec. 31. 23:42
 14/64 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem ciki sőt rengeteg pasi örülne ha lehetne ilyen barátnőjük, akiken nem ment át a kerület. Szóval ne legyetek önbizalomhiányosok mert rátok is várnakvalahol, de rajtatok múlik, hogy észrevesztike e őket vagy szó nélkül tovább mentek
2011. dec. 31. 23:43
 15/64 A kérdező kommentje:

Shevy.....ne várjon! hanem rohanjon hozzám! :(

majd írok egy üzit Cupidónak...

2011. dec. 31. 23:45
 16/64 anonim ***** válasza:
86%
Cupidó most be van b*szva szóval öt most hagyjad józanodni picit :)
2011. dec. 31. 23:46
 17/64 anonim ***** válasza:
Shevy jól mondja, vannak olyanok akik örülnének egy ilyen lánynak, például jómagam is. Szóval nincs miért aggódnod, egy ideje már én sem teszem ;)
2011. dec. 31. 23:47
 18/64 A kérdező kommentje:
hát ha már józanul nem......akkor legalább részegen nézzem felém az a k*cs*g Cupido!!!
2011. dec. 31. 23:49
 19/64 A kérdező kommentje:

Sonata...te biztosan nagyon messze laksz tőlem...

és a közelemben nem hiszem,hogy lenne ilyen...

2011. dec. 31. 23:49
 20/64 anonim ***** válasza:
87%
a türelem rózsát terem és mindanyian tudjuk hogy a rózsa szépsége attól függ mennyire szelídítettük meg :)
2011. dec. 31. 23:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!