Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem megy?!?!

Miért nem megy?!?!

Figyelt kérdés

Párommal 1,5éve együtt vagyunk és most lenne vele nekem az első együttlétem.Tettünk már néhány próbát,de valahogy nem sikerül :( Valószínű túlfeszülöm a dolgot....

Tanácsok esetleg hogy mit kellene csinálnom ? Értelmes tanácsokat kérek; aki gúnyolódni akar,inkább hallgasson.

Köszönet.

19/L

2011. dec. 29. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem "hallgasson", hanem "ne írjon".
2011. dec. 29. 21:04
 2/11 anonim válasza:
szerintem lehet hogy a fájdalomtól félsz.ezen kéne változtatni picit lenyugtatani magad előtte
2011. dec. 29. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
19 éves vagy? 1,5 éve nem fekszel le vele? Úristen, mekkora frigid p.csa lehetsz.
2011. dec. 29. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
próbáld ki először 1 vibrátorral egyedeül
2011. dec. 29. 21:09
 5/11 Bélus66 válasza:
vegyétek le a gatyát előtte...
2011. dec. 29. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:

bízol benne egyáltalán? ha igen, nincs mitől tartanod, a szex a világ legtermészetesebb dolga. egy csodálatos élmény lehet, ha megfelelő partnerrel csinálod.

igazából nem tudom, mitől félnek olyan sokan. 1,5 éve együtt vagytok, és nem szexeltetek, valószínűleg imád téged, másképp nem lenne veled. :) becsüld meg nagyon.

nem tudom, mit tehetnél igazából, azon kívül, hogy ellazulsz. nyugodj meg, semmi baj nem lesz. talán az segítene, ha olyan barátnőiddel beszélnéd ezt meg, akik szerelemből veszítették el a szüzességüket, és szép élmény volt.

elmesélem, hátha segíthetek.

három hete voltunk együtt, alig ismertük egymás testét, és mindketten szüzek voltunk. rettenetesen korainak tartottam, de hónapokig sóvárgott utánam, mielőtt összejöttünk volna, ezért nem akartam váratni. azt gondoltam előtte, hogy biztos megbánom majd... nem így történt. egy 3órán keresztül tartó hihetetlen csodát kaptam tőle. elképesztő volt. elérte, hogy ne fájjon nekem egyáltalán, és olyan intenzitással szeretgetett, hogy az valami hihetetlen...

és amikor reggel felébredtem mellette, és néztem, ahogy alszik... jobban szerettem, mint addig bármikor. és azóta is.

2011. dec. 29. 21:28
 7/11 A kérdező kommentje:

1éve petting...Mind2en bizonytalanok vagyunk,ez nehezíti a dolgot leginkább:/Midkettőnk a másiktól várja,hogy irányítson.

Tehát,aki szenyózni akarjon, az NE írjon; csak ha értelmes tanácsot tud adni.

Köszönöm szépen...

2011. dec. 29. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Keress egy magabiztos,tapaszalt férfit,aki képes rá,hogy megdugjon,ne egy toketlent,aki várja,hogy irányítsd.
2011. dec. 30. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a petting már megy, akkor nem sok hiányzik, csak be kell tennie a srácnak a lyukba. :)

Viccet félretéve: hosszas, alapos petting után (az se baj, ha közben a srác elélvez, legalább "élesben" tovább bírja majd) nagyon lassan és gyengéden hatoljon beléd. Előtte nem árt ha meg is ujjaz finoman: először egy, majd két ujjal (bár ez is lehet a petting része). Mindenképpen szólj neki, ha valamit úgy érzed nem jól csinál. És a lényeg, lazák legyetek, ne görcsöljetek...ha máshogy nem sikerül, hát igyatok előtte egy kis alkoholt! :)

Sok sikert, én szurkolok nektek! Ha gondolod, majd tájékoztass a fejleményekről! :)

2011. dec. 30. 09:34
 10/11 Fanka25 válasza:
Én is azt tanácsolom, amit az előző válaszoló! Igyatok előtte egy kicsit! Az alkohol levetkőzi a gátlásokat, ellazít, és az ösztöneidre hallgatsz általa! Persze ne legyetek részegek, mert úgy balul sülhet el! Viszont ha a petting már jol megy köztetek egy ideje, akk nincs mitől félned, onnan már csak 1 lépés!
2011. dec. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!