Miértnem megy be a farkaa?! :/
Figyelt kérdés
Szoval,szüz vagyok,és az elmult napban sexelni akartunk volna a barátommal,volt kedvem nemis féltem,mivel ittam eggy kicsit.De miután leszoptam,elment a kedvem,és nem ment be a farka,sem az ujja,egy sem,aztán viszont bement 1,2 ujj de fáájt,akkoris ha magamnak csináltam.Ez miért van? lehet attól is hogy vörösbort ittam?2011. nov. 27. 22:35
1/9 anonim válasza:
Máskor a hüvelybe próbáljátok és ne a hallójáratba.
5/9 anonim válasza:
Lehet nem tágultál ki eléggé vagy túl szűk vagy, használj síkosítót
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdezö, az isten szerelmére, 13 évesen ne a szexel foglalkozz, hanem húzzál qrva gyorsan aludni, mert már késö van!
7/9 anonim válasza:
Honnan veszed kedves előző, hogy 13 éves??? Amúgy meg ha annyi, közöd van hozzá??? nincs :) Na, neked csak azt tudom mondani, hogy mivel szűz vagy, evidens h szűk is vagy, nem fog olyan könnyen becsusszanni. És fontos, hogy pettingeljetek előtte, amennyit nem szégyelltek :) ha műr úgy érzed, olyan nedves vagy, hogy hozzád képest a Duna kispincsi, akkor mehet a dolog, de akkor is nagyon nagyon lassan, tudatosan és megfontoltan. Ja és ne igyál, h bátrabb légy, mert lehet, túllősz a célon és jó lenne rá emlékezni másnap reggel is :) 20/L
8/9 anonim válasza:
Előbb pia, aztán sperma, nem csodálom, hogy megefküdte a gyomrod annyira, hogy elment a kedved a szextől. Szűzen talán nem így kellene belevágni a dolgokba. Azért amikor először csinálod, nem árt ha józan vagy!
9/9 anonim válasza:
Szólj a barátodnak hogy nyalakodjon ott legalább egy fél órát és utána már több eséllyel indultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!