Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Miértnem hisz nekem?
a léyneg h a barátomnak önbizalom hiánya van és önértékelési problémája:( volt h elmondta h mondtam nkei vmit , pl h jól áll neki ez az amaz vagy pl h helyes pasi, akk kételkdett benne, és még most is, sőt monstam neki h normális pénisze van erre ő azt mndta h szte nagyon kicsi, közbe meg normális méretű, és nekem rosszúl esik h mindig mondja pl h a kicsi fütyim vagy vmit ezzel kapcs, mert én oylan avgyok h ami a szívemen az a számon , nem kertelek és ő ezt nagyon jól tudja, ha vmi bajom van megmondom az igazat. de mondta azt is h másnál is így van h ha mondd vki vmit annak se hiszi, nállam arra hívatkozott h én zaért mondom h ez amaz jó ,meg amiket leírtm mert a bnője vagyok , szeretem és nem akarom megbántani. sztetek h érhetném el h higyjen nekem??? mitől lehet ez???
Normális válaszokat lécci, kort és nemet is írjatok kérlek

Hat ez csak feltetelezes de lehet szereti magat keretni hogy mondjad meg h o ilyen olyan amolyan lehet szereti ha dicserik de kitudja lehet h o ijen elegedettlen magval te ezen soakt nem igen tudol tenni csak elmondod a velemnyed legfejebb megmondod hogy ha nem hisz sajnalod
17/L

neki nincs beteges önbizalom hiánya
csak néha néha beszélünk erről és oylanokat mondd h nemtudja h h sikerült engem megcsípnie és h h szerettem bele miközben nem helyes, közbe meg az,de vh látom néha h próbál megváltozni és hinni nekem
és mostanában megy is. de nemtom h mitől lehet ez:(

Ezen te nemtudsz segíteni, a srácnak kéne megtennie azt a lépést, hogy tükörbe néz.
Te hiába mondod, úgy sem hiszi el.
Nekem vanilyen haverom, hogy mindenért nyafog, hogy eznemjó, aznemjó, és ezis egy szinten vmien pszichés "betegség", ami aztilleti ezegy olyan dolog, hogy valaki úgyérzi magát jól ha valami rossz neki.
Nemcsak magamtól mondom, pszichológusoktól hallottam, de mivel nemtudom, hogy pontosan hogyan szokott ez körülöttetek zajlani, ezért lehet, hogy butaságot mondtam, ámde érdemes elgondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!