Azok a "húscafatok" a lyuk körül a szűzhártya vagy annak a maradéka?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 23:02
21/27 Vérgibbon válasza:
Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mekkora hülye vagy.
22/27 anonim válasza:
kár hogy az intelligens két l..
23/27 anonim válasza:
Szerintem csak a hüvely nyílására gondolt.. xD
24/27 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nekem is van :D sztem csak ilyen a bemenet és kész :D de ott hibáztál, hogy úgy írtad, hogy húscafat, mert az összes unintelligens egyén azt hitte, hogy most egy ilyen szamurájkarddal szétkaszabolt nemiszervet kell elképzelni :D
25/27 anonim válasza:
Azok a "húscafatok" a lyuk körül valószínűleg a szűzhártya maradéka. Csak azért írtam, hogy valószínűleg, mert nem láttam. Egyébként ezt lány válogatja, mert a szűzhártya sem teljesen egyforma és eltérően szakad át.
Egyébként fiú vagy lány vagy?
28F
26/27 Vérgibbon válasza:
Te kedves utolsó válaszoló. Te még a kérdezőnél is hülyébb vagy. Azok a húscafatok a szeméremajkak.
27/27 anonim válasza:
Szerintem még nem láttál puncit igazán közelről. Vagy legalább is nem eleget.
Igen, a "húscafatokat" lehet értelmezni a kis ajkakra is, de a kérdező nem arra gondolt. Azért az átszakadt szűzhártya és a kisajkak között van egy kis különbség.
A hülyét kikérem magamnak. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!