A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy?
ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el.
gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, főleg ha leesik a kő a szívedről (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET).
Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szűz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem.
Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szűz vagyok ám."
Ő legyint, megdugod van két lehetőség.
a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört.
b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat.
Olyan vészes ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!