Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Örökre szűz maradok? Emiatt...

Örökre szűz maradok? Emiatt kezdek bezárkózni már, ördögi kör. (21L)

Figyelt kérdés

Nem tudtam jól megfogalmazni a kérdést, röviden leírom a helyzetet. 21 éves lány vagyok, soha nem volt barátom, nem is csókolóztam. Nem vagyok kihívóan ronda vagy túlzottan visszahúzódó sem, sok fiú barátom van, de valahogy mindig automatikusan a barát-zónába kerülök. Soha nem próbálkozott nálam senki, de most már kezdek is tartani ettől, mert nem tudom, hogy reagálna rá bárki is, hogy abszolút semmilyen kapcsolatom nem volt. Lehet mondani, hogy ennek normális fiú örül, de gondoljatok bele, ha mondjuk egy 20 feletti (legyen akár 25-26 éves) lányról megtudnátok, hogy szűz, nem hiszem, hogy ne gondolnátok, hogy ez fura, itt nem stimmel valami... Magát a szüzességet nem tartom nagy értéknek, csak a reakcióktól tartok, baráti társaságban is kerülöm a témát.

Nem tudom mit csináljak, a pár évvel idősebb pasik biztosan furán néznének rám, de a fiatalabbak is. Szóval emiatt is kezdek begubózni, ráadásul eddig se érdekeltem nagyon a fiúkat...

2011. dec. 27. 14:13
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Az én véleményem szerint ezzel nincs semmi gond! Sok embernek az értékrendje megváltozott már ebben a világban! Ha belegondolsz nem maradtál még le semmiről! Sok tizenéves már több péniszt fogott mint kilincset! Ha magadba nézel és felteszed "A kérdést!" Jobb volna abban a tudatban élni, hogy én vagyok a fiúk party k...rvája? A helyes válasz normális esetben nem ! Ma a szerelem vagy a pasizás/csajozás téma úgymond divat cikké vált! Erőltett az egész dolog sokan csak ösztönből vannak együtt ! Sosem értettem mért jó hauzdni a másiknak, hogy így szeretlek úgy szeretlek aztán két hét múlva már másnak mondják ezeket. Talán egy picit el kanyarodtam a témától, de sztem van benne igazság! Én egy 20 éves fiú vagyok nekem sem volt még egy barátnőm sem énsem csokolóztam még senkivel sem ! Valakinek ez ciki valakinek nem ! Kinek mi. A szüzesség téma meg sztem egy olyan dolog legalábbis számomra, hogy azzal a legjobb elveszíteni akit szeretsz akiben megbízol és nem azzal aki egy szórakozóhelyen a távolból rád pillant és elhatározza, hogy ezt a csajt gerincre vágom még az este! Éppen az ilyen emberek miatt van nagyon sok visszahúzodó fiú és lány egyaránt! Lényeg ami a lényeg légy büszke, hogy még meg van ne tartsd cikinek ismerkedj emberekkel de ne ilyen helyeken, hogy "Disco" mert ott nem lehet vagy ha van is akkor az éppen kivétel !Ahogy írtad nem vagy ronda! Légy átlagos nagyon sok embernek bejönnek az átlagos lányok ! Ahogy olvastam sok kommentelő írta, hogy a viselkedéseddel lehet a baj, de sztem még azzal sem ! Minden ember máshogy viselkedik vannak akikben van közös és vannak akikben nincs lehet, hogy eddig még nem találkoztál olyan férfival aki éppen hasonló felfogású mint te, de lehet hogy hamar el fog jönni a nagy Ő! Az ember élete a véletlenek sorozatán alapszik ! Lehet, hogy véletlenül össze futsz majd valakivel akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak! Nem tudhatom hogy kamu kérdésre válaszoltam olyan hosszan vagy sem csak reménykedni tudok bennen, hogy nem! Sok sikert az elkövetkezőkhöz!
2011. dec. 28. 00:58
 22/25 anonim ***** válasza:

öltözködj lengébben majd ha meleg lesz:D és legyél rámenősebb ha már nem nagyon próbálkoznak nálad!

F18

2011. dec. 28. 02:07
 23/25 anonim válasza:
Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok, csak annyi, hogy én 20 leszek. Én nem tudom, te milyen vagy. Nálam valószínű az a gond, hogy túlságosan félénk és kishitű vagyok, illetve kevés az önbizalmam, pont emiatt is, de jó látni, hogy nem vagyok egyedül a szituban, így legalább nem érzem magam totál lemaradottnak.
2011. dec. 29. 22:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Lányok, MUSZÁJ, hogy legyen valamennyi önbizalmatok, a nőknek is szükségük van önbizalomra. Egyáltalán nem maradtatok le másoktól, emiatt nem értek kevesebbet senkinél. Sőt: szerintem többet értek, mint azok, akik már 12-13 évesen több pasival is henteregnek. Aki emiatt bánt benneteket, azzal ne foglalkozzatok, és nem szabad elkeserednetek. Tudom, milyen érzés ez, mert ilyenkor úgy érzi az ember, hogy kevesebb másoknál, ha ő nem kell senkinek, miközben mások élik világukat. Viszont alig huszonévesek vagytok, még nem sok mindenről maradtatok le, előttetek az élet. Ne görcsöljetek, annál rosszabb lesz.
2011. dec. 29. 22:50
 25/25 anonim válasza:
szerintem ne aggódj én ismerek valakit aki nálad idősebben vesztette el és most 4 gyerekes apa ráadásul az egyik gyerek gyerek más nőtől van
2011. dec. 31. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!