Örökre szűz maradok? Emiatt kezdek bezárkózni már, ördögi kör. (21L)
Nem tudtam jól megfogalmazni a kérdést, röviden leírom a helyzetet. 21 éves lány vagyok, soha nem volt barátom, nem is csókolóztam. Nem vagyok kihívóan ronda vagy túlzottan visszahúzódó sem, sok fiú barátom van, de valahogy mindig automatikusan a barát-zónába kerülök. Soha nem próbálkozott nálam senki, de most már kezdek is tartani ettől, mert nem tudom, hogy reagálna rá bárki is, hogy abszolút semmilyen kapcsolatom nem volt. Lehet mondani, hogy ennek normális fiú örül, de gondoljatok bele, ha mondjuk egy 20 feletti (legyen akár 25-26 éves) lányról megtudnátok, hogy szűz, nem hiszem, hogy ne gondolnátok, hogy ez fura, itt nem stimmel valami... Magát a szüzességet nem tartom nagy értéknek, csak a reakcióktól tartok, baráti társaságban is kerülöm a témát.
Nem tudom mit csináljak, a pár évvel idősebb pasik biztosan furán néznének rám, de a fiatalabbak is. Szóval emiatt is kezdek begubózni, ráadásul eddig se érdekeltem nagyon a fiúkat...
öltözködj lengébben majd ha meleg lesz:D és legyél rámenősebb ha már nem nagyon próbálkoznak nálad!
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!