Örökre szűz maradok? Emiatt kezdek bezárkózni már, ördögi kör. (21L)
Nem tudtam jól megfogalmazni a kérdést, röviden leírom a helyzetet. 21 éves lány vagyok, soha nem volt barátom, nem is csókolóztam. Nem vagyok kihívóan ronda vagy túlzottan visszahúzódó sem, sok fiú barátom van, de valahogy mindig automatikusan a barát-zónába kerülök. Soha nem próbálkozott nálam senki, de most már kezdek is tartani ettől, mert nem tudom, hogy reagálna rá bárki is, hogy abszolút semmilyen kapcsolatom nem volt. Lehet mondani, hogy ennek normális fiú örül, de gondoljatok bele, ha mondjuk egy 20 feletti (legyen akár 25-26 éves) lányról megtudnátok, hogy szűz, nem hiszem, hogy ne gondolnátok, hogy ez fura, itt nem stimmel valami... Magát a szüzességet nem tartom nagy értéknek, csak a reakcióktól tartok, baráti társaságban is kerülöm a témát.
Nem tudom mit csináljak, a pár évvel idősebb pasik biztosan furán néznének rám, de a fiatalabbak is. Szóval emiatt is kezdek begubózni, ráadásul eddig se érdekeltem nagyon a fiúkat...
Melyik suli?
Képet mutatsz?
A barátaid is infósok?
Heh, ismerős sztori :D:D Ráadásul infós :D Egyre jobb. :D
Figy, a reakciókkal nem kéne foglalkoznod. Azért gondolj bele, hogy most azon agyalsz, hogy túl késő. Ha még évekig nem jön össze semmi, akkor mi lesz? Feladod? Pedig nemkéne...
Körbevesznek az infósok. Azok túlnyomórészt ge*i nagy arcok. Próbál rányomulni az egyikre. Aki tetszik neked. Ha nemtudod, hogyan csináld, olvasgass itt gyakorin. Rengeteg topic van ezzel kapcsolatban.
Tudod, hogy fognak reagálni a srácok arra, hogy szűz vagy?
Hümmögnek egyet és hitetlenkednek. Mikor realizálódik, hogy valóban ez van, örülnek neki és nem firtatják többet.
Te nő vagy, jobb helyzetben vagy emiatt. Tuti, hogy senki nem fog lenézni.
21F
a legtobb pasi repdesne oromebenn ha 1 ilyen lannyal megismarkedne, szorakozni nem jarsz sehova?
nem kell feltetlenul nyomulnod valakire, csak add a kornyezeted tudtara h letezel, es nyitott vagy 1 kapcsolatra
ha nem vagy ronda akkor viselkedési problémákkal küszködhetsz. Teszem azt nem vagy képes megszólalni vagy csak hülyeséget tudsz tömondatokba beszélni vagy teljesen bekockultál az info felé és csak erről tudsz dumálni.
Én erre gondolok nálam is ezek a hibák miat került az egyik "célpontom" barátzónába mert keveset beszélt azt is csak a szertornáról. Szóval küldj egy képet egy e-mailt egy msn-t bármit nekem privátba és esetleg többet/jobbat tudnék mondani.
Dr. R. jr. rendelkezésedre áll :)
Én sem tartom nagy értéknek a szüzességet. Csak egy állapot.
Emiatt nem néznék rád furcsán és hülyének sem gondolnálak, de nem kellenél. Te pont az a fajta csaj vagy, akinél, ha végre megtörténik az első alkalom, megszabadul a tehertől és egyből más után néz, mondván, még nem élte ki magát.
A csajokra pedig mindig jut pár szerencsétlen, aki legalább megdugni meg akarja őket, úgyhogy ha senki sem próbálkozik nálad, a hiba a te készülékedben van.
Most ha a "lány a szomszédból" kategóriára gondolok, akkor eszembe jut az alattam lakó 20 éves tündérien aranyos és átlagos, de mégis brutálisan izgató Nö.
Ebböl kiindulva éjjel nappal rajta lennék:D
Én is az vagyok, de nem igazán érdekel, inkább az érzelmi kötődés része hiányzik nagyon , de egyszer majdcsak lesz valaki nekem is
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!