Fiúk! Ti elvennétek egy 14éves lány szüzességét?
Figyelt kérdés
szerelemböl,vagy nélküle?engem megkért egy csaj h vegyem el neki,mert ö olyannal akarja elveszteni akit szeret...én erre nem mondtam semmit inkább leléptem msnröl..:S kajak vannam ilyen lányok?:O élöbe még nem is látott,de már szeret és ilyet kér..
19f
2011. dec. 22. 21:42
11/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagyok kanos. :)
12/20 anonim válasza:
ha dögös a csajszi akkor igen de VÉDEKEZZ!
13/20 anonim válasza:
Azért vigyázz Barátom !!! A 14 évesért még mindig bilincs jár...végül is Te tudod :DD:P
14/20 A kérdező kommentje:
hát nem olyan helyes.. 7/10ből
de tuti hogy nem fekszek le vele,márcsak elkell küldeni melegebb éghajlatra
2011. dec. 23. 17:46
15/20 anonim válasza:
küldj már róla priviben egy képet lehet ismerem :D és ha az akire gondolok akkor ö már biztos nem szüz XD
17/20 anonim válasza:
Ha a csaj 14 elmúlt, akkor nem büntethető!
Egyébként nagyon gáz, jobban mondva nagyon szomorú, hogy még nem is látott, de megkér erre.
Szeretethiányos valószínűleg, ahogy más is mondta már.
18/20 anonim válasza:
egy 14 éves még kislány,akkor is ha külsőre úgy néz ki mint egy 25 éves.Én a te helyedben biztos nem venném el a szüzességét,amúgy meg hogy szerethet téged,ha még nem is találkoztatok?Bocs,de miért nem tiltod le msn-ről ha annyira irritál?
19/20 anonim válasza:
így nem.meg 19évesen sem...várnék,hogy15 legyen,az mégis csak korrektebb.
20/20 anonim válasza:
Küld el priviben az elérhetőségét én meghúznám :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!