Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Prostizás, vagy örök szüzesség?

Prostizás, vagy örök szüzesség?

Figyelt kérdés
Mit választanál, ha csak ez a 2 variáció közül lehet?

2011. dec. 19. 17:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
12:58 Az egy dolog, h mit mondanak, és egy másik dolog, h mi a valóság.
2011. dec. 23. 13:08
 22/35 anonim ***** válasza:

12:58

Igen, és azt is mondják, hogy szeretik a rendes fiúkat, akik nem szocipaták, meg azt is, hogy a szüzesség a fiúknál is érdem. Nem ítélem el őket mert álszentek, tudtuk kívül azok, azt mondják, amit anyuci-apuci beléjük sulykolt, nem veszik észre, hogy a való életben teljesen másképp viselkednek. Hallgatni az ilyenek tanácsaira, olyan mintha hallgatnál a sok libsi idiótára, akik azt mondják, hogy nyugodtan sétálj végig valami orktanyán, mert rendes és vendégszerető emberek azok.

2011. dec. 23. 13:09
 23/35 anonim ***** válasza:

Figyelj, most azzal, hogy ide írogatsz, hogy kinek mi a véleménye nem mész semmire. Ezzel is csak az idő megy és nem haladsz előre.

Egyszer ülj le, gondold át, hogy el akarsz-e menni vagy sem.

Ha el akarsz menni akkor menj, de ne sajnáltasd itt magad.

Én is elmentem, mert eldöntöttem, hogy ekkor és ekkor elmegyek, de ne várj tőle nagy dolgokat érzelmek nélkül. Nekem nem jött be, nem éreztem semmit. Megcsináltam a csajt aztán kész. Ennyi! Sok tapasztalatot nem gyűjtöttem, az önbizalmam sem lett több.

2011. dec. 23. 13:18
 24/35 anonim válasza:

Örök szüzesség azért egy vadidegennel...meggondolatlanul pfuj

16/L

2011. dec. 29. 01:43
 25/35 anonim ***** válasza:
Nektek lányoknak könnyű, külsőtől függetlenül bármikor találhattok vkit, aki elveszi a szüzességeteket. Egy csúnya srácnak viszont nem marad más, csak a prostik.
2011. dec. 29. 07:30
 26/35 anonim ***** válasza:

7:30

Ő ezt nagyon jól tudja, de esze ágában se lesz bevallani. Ez is egy ilyen hülye duma, hogy a lányoknak is ugyanolyan nehéz, vagy hogy inkább kúr szűz férfivel mint hogy "ribanc pasival". Az ilyenek a maszturbálást is megvetik, azt mondják, hogy szánalmas, de közben ha nem dugják meg naponta legalább 3-szor, úgy masztizik mintha az élete múlna rajta. Nem lehet az ilyennel tárgyalni, szokásos kétszínű feminista, mondja, hogy "görl páwör", de persze idegbajos lesz, ha a fiúja nem egy szociopata, aki minden nap pofánkúrja, megalázza és kihasználja.

2011. dec. 29. 10:14
 27/35 anonim ***** válasza:

2011-12-29 10:14

Pontosan!

LÁnyok, nagyon szeretlek titeket, de tényleg úgy vagytok megalkotva, hogy mást mondjatok mint amit valójában akartok.

A természet így alkotta meg a nőt.

Igazából a lányok sokkal jobban vágynak a szexre is, csak nagyon jól leplezik, mert nekik nem mindegy, hogy milyen genetikai ganéval szexelnek-e vagy éppen egy tökéletes génállományú szuper pasival.

2012. jan. 3. 22:30
 28/35 anonim válasza:

,,Nektek lányoknak könnyű, külsőtől függetlenül bármikor találhattok vkit, aki elveszi a szüzességeteket. Egy csúnya srácnak viszont nem marad más, csak a prostik."

Amilyen vélemények vannak itt...XD Figyelj már miért lenne a lányoknak könnyű? Kicsit ellentmondásos amit írsz. Ha a lány csúnya szerinted akkor is talál olyat aki megdugja. Akkor ennyi erővel a csúnya srác is megdughatná, találhat vkit vagy el megy prostihoz. A lány ebben a helyzetben ha csúnya pont, hogy rosszabb helyzetben van ugyanis férfi prosti kevesebb van. XD

Kedves kérdező, mivel én nő vagyok, 20 éves és szűz én tuti nem fizetnék senkinek, inkább maradok az. Sőt ha továbbra is olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel eddig volt szerencsém, még büszke is leszek rá. :D

2012. jan. 3. 22:34
 29/35 anonim ***** válasza:

22:34

"Sőt ha továbbra is olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel eddig volt szerencsém, még büszke is leszek rá."

Látod? Te csak azért vagy szűz, mert nem találtál bikát magadnak, aki külsőleg 10/10-es, 30 centis fasza van és átment már egy egész városnyi ribancon. Az a gond itt, hogy míg téged nagy tiszta szűzleánynak fognak nézni, addig a szűz férfit, aki nem kell senkinek(amiről nagyrészt nem ő tehet) kiröhögik, szánják, úgy bánnak vele a lányok, mint holmi suli debilje lenne.

2012. jan. 4. 11:11
 30/35 anonim válasza:
Képzelt találtam olyan a te általad fogalmazott ,,bikát", sőt pénzt is ajánlottak, nem egy alkalmam lett volna, de miért feküdnék le olyannal aki csak a testemet akarja??! Ne általánosíts. Nektek meg nem sajnáltatni kellene magatokat, szűzek vagytok na és?? Látja ezt valaki? Nem. Ismerkedjetek! Biztosan akad valaki aki titeket is szeret, merjetek ismerkedni. Bár akárhogy néztek ki ti sem vagytok különbek, mert csak azért akartok csajt, hogy megfektessétek. pápá :D
2012. jan. 4. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!