Szeretném leepilálni odalent, csak nem merem?
Figyelt kérdés
Le akarom szedni odalent a szőrt, mert nem akarom, hogy a barátom meglássa...ti mivel szeditek le, úgy hogy ne nőjön vissza gyorsan? Gyantával nagyon fáj??2011. dec. 16. 13:53
11/25 A kérdező kommentje:
Ömmm....15 felett vagyok....de mindegy...
2011. dec. 16. 14:03
12/25 A kérdező kommentje:
Igen arról :) miért nem jó?
2011. dec. 16. 14:03
13/25 anonim válasza:
Felesleges, csak divatkérdés. Nem véletlenül nő oda szőr, egészségügyileg nem ajánlott leborotválni.
14/25 anonim válasza:
Az epilátort felejtsd el, ha csak nem vagy mazoista. A gyanta hatásos lehet, bár biztos az is fájdalmas. Én krémet vagy borotvát használok.
15/25 anonim válasza:
A lábamon már megszoktam az epillálást, egyszer megpróbáltam odalent, hát az úgy 10szer jobban fájt, úgyhogy maradok a borotvánál..
16/25 anonim válasza:
Szia! Én epilálom mindenemet. Odalent is a külső részeket, de beljebb már én is lehetetlennek tartom, egyrészt nagyon fájdalmas, másrészt félek, hogy becsípné... És nyugodtan szőrtelenítsd le, higiénikusabb, esztétikusabb, és érzésre is sokkal jobb.
19/L
17/25 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy a belsőbb részeket borotválni szoktam.
18/25 anonim válasza:
Gyantával fáj, de csak abban a pillanatban amikor lerántja. Az apparátussal hosszú a szenvedés, nem éri meg.
Én gyantázok.
19/25 anonim válasza:
gyanta mellett voksolok, az első a legkellemetlenebb, de ki lehet bírni , aztán egyre ritkábban fog nőni és nem fáj annyira !
20/25 anonim válasza:
Aki gyantáztat, az az egészet legyantáztatja? Vagy csak a bikinivonalról beszélnek ilyenkor?
Mert bikinivonal epilátorral is vállalható, de a többi szerintem öngyilkos küldetés. Gyantával nem olyan rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!