Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tampon átszakithatja a hártyám?

Tampon átszakithatja a hártyám?

Figyelt kérdés
2008. márc. 26. 22:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Igen átszakíthatja!Nálam sajnos megtörtént :S

De,azóta is azt használom.Jobb,mint a betét.

2008. nov. 23. 22:33
 12/15 anonim válasza:
Azért ne feledkezzünk meg hogy a szüzesség fogalma mit is jelent. Az azt jelenti h a fiú behatol a lányba ...És amúgy se lenne nagy baj ha felszakítaná örülj neki, akkor legalább nem fáj az első :D
2009. máj. 28. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:

008-03-27 07:12

TE HÜLYE VAGY.

ÉS még helyesen sem tudsz írni.

Igen kiszakíthatja, de te attól még szűz maradsz.

2009. aug. 1. 00:18
 14/15 anonim válasza:
Egyet értek az egyik előttem szólóval, attól, hogy átszakadt a szűzhártyád mondjuk a tampontól Te még szűz vagy. Én még szűz vagyok, de valószínűleg már az első tampon használatomkor nem volt meg szűzhártyám, ugyanis tornázok, és mivel gyakran kell spárgát és egyéb ilyen dolgot csinálni, kevés esélye van, hogy még nem szakadt el. Szerintem ez is "személyre szabott" dolog, van akinek átszakítja, van akinek nem.
2010. márc. 4. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
és mi van, ha átszakítja? én szűz vagyok, tampont használok, de ez a gondolat nem igazán izgat, elvégre nem attól vagyok szűz, h megvan a hártyám, hanem mert még nem feküdtem le senkivel. ez legfeljebb akkor jelent gondot, ha szaúdi vagy, vagy ilyesmi. 16/L
2010. júl. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!