Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet hogy már nincs szuz...

Lehet hogy már nincs szuz hartyam (fontos)?

Figyelt kérdés

sziasztok.kicsit fura kérdés, de fontos lenne tudnom hogymi a helyzet. 15 vagyok. olvastam hogy a hüvely hossza kb 9-12 cm. aljas módon..:D mukukivan xd jatottam.. es 14 cm ment be , és szerintetek ha igy nem véreztem ( még nem feküdtem le senkivel) akkor nem fogok vérezni ha lefekszema barátommal? ( mert tervezgetjük:) kb milyen mélyen van a szüzhártya?

kérlek segitsetek mert kicsit meg vagyok zavarodva...:D

15L. FONTOS! kerlek irjatok normális válaszokat:)

2011. okt. 13. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha betoltad a 14est az már átvitte a hártyát...kb. Nem vagyok szűzoltó.
2011. okt. 13. 21:12
 2/5 anonim válasza:

mókás történet :D

a szűzhártya nem egy igazi hártya, azon van egy lyuk középen ahol pl a vér távozik amikor menstruálsz. 1 ujjal meg is ujjazhat a pasid, attól még nem veszíted el a szüzességed, csak vastagabb dolog tudja elvenni a szüzességed, mint például egy f*sz. amugymeg ha szűz is vagy se biztos hogy véreznél első alkalomnál mert nem szokott minden csaj vérezni :)

2011. okt. 13. 21:16
 3/5 anonim válasza:
A szűzhártya a hüvely nyílásnál található kb 2-3 cm mélyen egy ilyen vékony kis hártya amin található egy kis lyuk ez kb 1 cm-es valószínűleg átlyukasztottad. de ma már igazából a szüzesség leginkább fejben dől el... am szerintem nem fogsz vérezni ha most sem véreztél.
2011. okt. 13. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
te gyökér hacsak ki nem vágod akkor a szűzhártya ott marad csak elszakad 1 helyen..
2011. okt. 15. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
jó neharagudj ha pontatlanul fogalmaztam, de nem vagyok nőgyógyász -.- amugy köszi a rendes válaszokat:)
2011. okt. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!