19 éves fiú elveszítsem a szüzességem egy 29 éves nővel?
Attol fugg, mire vágysz. Ha arra vágysz, hogy szeressétek egymást, és a mennybe menjetek, es utana ott is maradjatok, és ebben a kapcsolatban ez nincs meg, akkor várj. Érdemes bármeddig várni, ha fontos Neked, hogy igy legyen.
Ha nem fontos, akkor is várj, mert fiatal vagy, és ne mondj le errol a lehetosegrol ebben a korban még.:)
Az hogy 29 éves, még nem árul el semmit. Van aki mindig is béna a szex terén.
Én inkább azt mondom hogy halgass az ösztöneidre. Bejön? Felizgat? Vagy csak azért mennél el vele mert a több 8014235351103 db haverod azt mondja?
Pusztán azért ne menj bele mert még szűz vagy és találtál egy lyukat...
Ha marhára nem indít be, akkor nem lesz túl izgalmas, csak egy társas maszturbáció.
Én azt mondom, hogy nyugodtan vágj bele, még ha csak szexre is vágysz akkor is megéri.
Tudom miről beszélek, nem kellettem egy lánynak sem és most sem kellek.
Így kénytelen voltam hivatásos lányhoz elmenni szűzteleníteni magamat és nagyon jó volt, nem bántam meg, ráadásul teljesen barátnő feelingje volt.
Legalább már nem szégyenkezem, amiatt hogy egy lánnyal sem szexeltem még és nem is nyom a teher, ami annyira kínzott, hogy emiatt is mentem el végül egy prostihoz.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!