Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvettem a szüzességét, most...

Elvettem a szüzességét, most szerelmes lesz?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és elvettem a pasim szüzsségét.

Én amikor elveszítettem akkor szerelmes lettem és a pasi is hiszen ő is szűz volt.

2011. dec. 5. 13:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nevetséges.. mintha bármi jelentősége is lenne :D
2011. dec. 5. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

szerintem a kérdés is nevetséges

no mindegy, egyszer a kérdezőből is nő lesz majd.

2011. dec. 5. 14:22
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
de milyen...!? jesszus
2011. dec. 5. 14:39
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Aha. Szóval te akkor lettél szerelmes mikor elvették a szüzességed. Magyarán egy olyan fiúval feküdtél le akibe nem voltál szerelmes akkor még. Ez nem tüntet fel téged túl jó fényben.
2011. dec. 5. 15:15
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Áhh nem, ő nem lett szerelmes.. ez a nők szokása. :D De most már nem szűz és ebből kiindulva nagyobb önbizalommal keresi meg élete szerelmét, hogy leteperje! :)
2011. dec. 5. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:

16 évesen jónagy tapasztalattal rendelkezel, ha ezeket a dolgokat ilyen tisztán "átlátod"...

De hogy buta vagy a sok dugás mellett az is tuti... ilyenekt kérdezni... anyám...

2011. dec. 5. 17:02
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
Jó nagy büdös lófasz mindenki seggébe aki lepontoz... Nemrég még 85 százalékon voltam és a sok f*asz miatt aki lepontozza az amúgy értelmesen kinyilvánított válaszaim esett a válaszaim értéke. Hát a tököm kivan.
2011. dec. 5. 17:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17:14: téged érdekelnek a pontszámok itt? Ne hülyéskedj. Én arra rájöttam, hogy sokkal értelmesebb válaszokat adnak a kis pontszámúak, mert ők mernek igazat mondani, nem csak benyalják magukat a kérdezőhöz, és az persze lepontozást von maga után.
2011. dec. 5. 17:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó mondasz valamit... :D Le is szarom... xD
2011. dec. 5. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:

szánalmas ez az egész, 15 évesen "régen volt lánnyal", mikor régen, 2 évnél biztos nem régebben, mert előtte biologiailag képtelen lett volna rá. két év meg egyáltalán nem volt régen... az nem nagy idő...

nagyon szánalmas a pasid...

ja meg te is, hogy lehet ugy járni, mitöbb lefeküdni, hogy nem is vagytok szerelmesek. és majd attol hogy lefekszetek azok lennétek? hát nem valószinü...

2011. dec. 5. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!