21 éves szűz pasi vagyok. Félek elveszteni a szüzességem, mert nem tudom hogy most a borotvált, vagy a designos-ra borotvált vagy a szőrös farok a divat, és rossz lenne ha ezért megvetne a csaj. Sosem borotváltam még, milyenre csináljam szerintetek?
2011.12.05 01:04!
Az előtted lévő vagyok.
Patriarchális? Nem, a legkevésbé sem tartom magam maradinak. Hidd el, próbáltam azt is amit te mondasz, lehet nem figyeltél arra amit én, de írtam, hogy a kapcsolat elején ajánlom mindenképpen. Én sem vagyok egy tahó, paraszt, de tapasztalataim alapján a lányoknak sokkal jobban bejön, ha a pasi határozott és kiegyensúlyozott, tehát akár az első randin is mindenről én döntök, hogy hova megyünk, mikor és miért és eddig egyszer sem volt belőle feszkó, se tiltakozás, se ellenszenv. Később persze ez lényegesen oldódik, én is alkalmazkodok, de az a helyzet már más.
Úristen,ezen tényleg nem kell ennyit agyalni!ahogy neked jobban tetszik,de ha tudni akarod sok helyen olvastam már,h (talán!) inkább a karbantartott jön be a csajoknak!tehát nem is dzsungel,de nem is a full kopasz!
ne görcsölj ezen ennyit,baromira felesleges!
nekem is pl a karbantartott jön be inkább,de soha nem utasítanék el egy pasit azért,mert neki teljesen szőrös.
az a csaj meg aki ezt megteszi,az annyit is ér!
24n
ÁÁÁÁ ezt a napomat se lehet innentől kezdve elrontani.
Kérdező. mi vagy te?
Palotapincsi vagy ember. Amely csaj kinevetne ilyenért azt ágyastól dobnám ki a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!