Srácok, hogy reagálnátok arra, hogy a csaj akit felszedtetek. Még szűz. és 20 éves? Nagyon ciki?
egyáltalán nem baj.
én 22 vagyok és csak 1 pasival voltam együtt. van aki elítéli, más meg őt ítéli el. sajnos a mai világban mindenhol azt sugározzák hogy milyen jó fűvel-fával, pedig észhez kéne térni..:/
Ha komolyan gondolom, akk nem ciki, de egy egyéjszakásra én tuti kihagynám, ha eddig megörizted, akk az igazinak add oda.
22:00 miért ciki a "füvel fával" kefélés ? de most komolyan, amig téged senki nem oltogat, hogy frigid vagy vagy nem tudsz értelmes pasit összeszedni neked se kéne azt aki máshogy gondolja
Én nem esnék hasra előtted és nem tartanálak emiatt se fogyatékosnak, se felbecsülhetetlen értékű kincsnek. A felszedés pedig általában dugást jelent, mert nem azt mondtad, hogy randira hívnátok.
Ha pedig max 1-2 hónap múlva nem akarnád szétteni a lábadat, és játszanád nekem az elérhetetlent, nem érdekelne, hogy szűz vagy-e vagy sem, elhajtanálak a francba.
tegnap 21:29
Kár, hogy te az értéket a piaci értékre érted, amit a használatlanság jelent neked! Gratulálok! Ennyibe nézel egy nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!