Fiúk! Zavar titeket ha a barátnőtök másnak adta a szüzességét, nem pedig nektek?
Figyelt kérdés
Légyszíves kort és nemet is írjatok. :)2011. nov. 30. 16:05
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
16/F vagyok, és az alakulóban lévő barátnőm, másnak adta a szüzességét, nem nekem. Szívem legmélyén zavar. Remélem idővel kinövöm.:)
2011. dec. 3. 12:36
12/22 anonim válasza:
kérdező hány éves a csaj? mert azért elég gáz,hogy ilyen fiatalon már megkeféltette valakivel magát,nem csodálom hogy szarul esik
13/22 A kérdező kommentje:
16 éves, de ne ribancként képzeld el.
NAgyon aranyos, mély érzésú lány:)
2011. dec. 3. 16:45
14/22 anonim válasza:
hát őő nem nagyon tudom máshogy elképzelni,16 évesen már nem szűz,de nincs is azzal együtt akinek odaadta,ne haragudj,de előttem egy éretlen,felelőtlen lány vagy,akármilyen aranyos is
15/22 anonim válasza:
Én most leszek 19éves, és még szűz vagyok. A barátnőm(18) 1 éve szakított az előző pasijával, akivel 16évesen lefeküdt. Azóta mással nem volt. Őszintén szólva nagyon zavar, nem tudnám megmondani miért - talán mert kimarad az életemből a szűz lány megtörése, akárhogy is nézzük, szerintem az a fiúnak is egyfajta élmény lehet.
16/22 anonim válasza:
Én lány vagyok, de engem az zavar, hogy nekem nem a férjem volt az első, viszont neki volt előttem két szűz barátnője. 27/l
17/22 A kérdező kommentje:
Utolstó válaszoló.
De a férdjedet nagyon szereted ?:)
Mert szerintem az a lényeg.
2011. dec. 11. 16:18
18/22 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem. Ezért is zavar, hogy nem mi voltunk egymásnak az elsők. Bár később lehet, hogy az meg rossz lenne, mert úgymond más is érdekelne, hogy mással milyen lett volna.. De így találtunk egymásra és most várjuk a második babánk.
19/22 A kérdező kommentje:
nem kell vele foglalkozni:)
gratulálok a kisbabátoknak!!:))
2011. dec. 13. 22:59
20/22 anonim válasza:
K.... mély érzésű lehet! Én 16 éves koráig vártam rá és 20 éves koráig együtt voltunk akinek elvettem, pedig még csak mély érzésű sem volt. Ennyit erről a kis .....ról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!