Örökre szűz maradok, ha nem próbálkozom senkinél?
Mihát nem is vagy ronda mit nyafogsz.
sztem jól nézel ki
mondjuk könnyebb lenne megállapítani ha szemből küldtél volna képet
Na, elküldtem midnenkinek, aki kérte! :D
egyébként legyek a központban" eléggé szoktam szövegelni, a társaságban, sőtt a központban is sokszor vagyok, de
mint pl a Halenda, meg Fluor, meg iylen f..ságokról én nem tudok beszélgetni, meg a divatról... aztán van amikor nem tudok miről beszélni, szóval csak pár haverral baromkodok... :D Egyébként fogalmam sicns mit tehetnék...
Nincs olyan lány, akivel járnék, csak egy darab, aki elérhetetlen számomra... a Maradékkal pedig nem járnék, mert túlságosan mások mint én (más gondolkodásúak) velük csak lefeküdnék, de hiába akarnék lefeküdni pár lánnyal... :D a lányok csak akkor szexelnek, ha jársz is velük... De én azért nem fogok járni egy csajjal, hogy megfektessem... + nem is hiszem, hogy össze tudok jönni egy csajjal...
Amúgy meg elég runda vagyok szerintem... Más ok nem hiszem, hogy van arra, ha senkinek nem kellek... :S
Ha jó pasi lenné ktuti lenne néha-néha pár csaj aki probálkozik... még ha a fiunak kell akkor is vannak próbálkozó csajok, ha egy pasi "jó" ....
Lehet, de olyan csajt nem látok, akivel járnék...
lefeküdni pedig senki nem akar velem...
Egyébként is a legelsőt szívesen csinálnám olyannal, akit szeretek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!