Hogyan kezeljen egy szüz egy ilyen szitut?
Ha mondjuk új társaságban vagyok, vagy egy lányal beszélgettek, és szex szóba jut, vagy akár párkapcsolatok.
Az jobb, ha mondom hogy hát én szűz vagyok, vagy hogy nem mesélek semmit, mondom hogy nem szeretek róla beszélni?
Mit javasóltok?
semmit beszélgetsz róla, nem kell érteni hozzá, politikához se kell érteni még is mindenki úgy tesz. ha rákérdeznek akkor elmondod hogy szűz vagy, hidd el jobban értékelik ha őszinte vagy, főleg csajok
21/f szűz
Ès mondjuk új haverokkal, ott kicsit más ha mondom hogy szűz vagyok, akkor már cikiznek, meg nagy dolgot csinálnak belöle...
(20+ vagyok)
az már a társaságtól függ, engem senki nem cikiz miatta, mondjuk kevesen tudják, a többiek max sejtik vagy néni érdekli őket.
amúgy meg új társaságban nem a szuzesseg a tema. 20+ már tudnak az emberek komolyabb témákról beszélni a szűzesség mindenki magán ügye
a 5 válaszoló, te hány éves vagy?
Lányoknak is hazudsz?
Én lány vagyok, de nálunk sosem volt a szex a téma :O
20 éves koromig a hozzám közel álló barátok és barátnők (kemény 3 ember tudta csak ,hogy szűz vagyok)
Szóval elég perverz egy bandába járhatsz. :)
Amúgy ha beszélgettek róla, mond meg nyugodtan, hogy magánszféra és ezt szeretnéd is megtartani. Szerintem ezért senki sem fog rád neheztelni.
jah, ha lány vagy kicsit más :)
Gondolom fiúk és lányok kicsit más dolgokról beszélgethetnek, és kicsit máshogy... Legaláb az eddigi társaságokban amikben voltam, de lehet hogy csak egy csomó bunkóval találkoztam.. :P
Figyelj barátom, még ha nem is vagy a barátom!
Nincs rád írva, h szűz vagy, nem látja senki! Ha úgy gondolod, elmondhatod azoknak, akikkel jóban vagy és jó barátaid, másoknak meg minek lennél őszinte, főleg ha utána csak cikizni tudnak...
Lányoknál...hát embere válogatja, van amelyiknek bejön, van amelyik utána már menekül tőled.
Mondom ezt én 29 évesen fiúként úgy, h tudom miről beszélsz, mivel velem ugyanez a helyzet és úgy kezelem, ahogy le is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!