Hogyan kezeljen egy szüz egy ilyen szitut?
Ha mondjuk új társaságban vagyok, vagy egy lányal beszélgettek, és szex szóba jut, vagy akár párkapcsolatok.
Az jobb, ha mondom hogy hát én szűz vagyok, vagy hogy nem mesélek semmit, mondom hogy nem szeretek róla beszélni?
Mit javasóltok?
Még soha nem volt a barátaimmal a szex a téma, de ha egyszer az lenne, akkor sem félnék megmondani, hogy még szűz vagyok.
19/F
5dik válaszoló vagyok férfi vagyok, nem hazudozok lányoknak, nem ez a fő témánk, ha megkérdezik elmondom, általában pozitívan értékelik, nen azért vagyok szűz mert a lányok néni kezdenek szűz pasikkal, teljesen más okai vannak
21 vagyok
Amelyik lány erre rákérdez, azzal akkor se próbálkozz, ha már majd nem leszel szűz.
Egyébként meg elmehetsz prostihoz is, és többet nem kell hazudnod ez ügyben.
- "Szűz vagy még?" Szemébe nézel.
- "Nem. Na és te?" -Ezt kérdezheted ártatlanul, vagy cinkosan mosolyogva, ahogy jól esik.
Azt, hogy prosti volt, azt viszont sose ismerd el, de erre már soha nem is fognak rákérdezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!