Tini lányok! Miért ciki ha egy srác 16 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Tegnap este beszélgettem egy lánnyal nagyon jól elvoltunk majd szóba került a szex.Kiderült hogy a csaj már nem szűz viszont megkérdezte tőlem a dolgot és mondtam hogy én még az vagyok.Nagyon meglepődött és szemmel láthatóan teljesen megváltozott a beszéd stílusa velem...flegma lett.
16 évesen azért már nem szoktak szüzek lenni a fiatalok manapság, ezért flegma.
Amúgy szerintem nem olyan nagy dicsőség, hogy egy kis senkiházi gyökér megdugta, és most ő erre arcoskodik.
Egy lányt két perc alatt levarr bárki, ha engedi, egy fiúnak meg nagyon sokat kell teperni érte, hogy el tudja veszíteni a szüzességét.
2011. nov. 27. 18:14
12/22 anonim válasza:
menőnek érezte magát, mert őt már megtöcskölte a 20 éves pasikája.
2011. nov. 27. 18:38
13/22 anonim válasza:
Ribancból sok van, becsüljétek meg magatokat!
2011. nov. 27. 19:36
14/22 anonim válasza:
De örülnék ha találnék egy szűz fiút aki elviseli hogy én egy szűz lány vagyok és nem tudok 1 hónap után szexelni...
2011. nov. 27. 20:08
15/22 anonim válasza:
Középiskolában cikinek számított, de miután kikerültem onnan(értsd: a normális, nem agyhalott világba), szinte megdöbbentem azon, hogy nem hogy nem ciki, de sokan később is veszítik el. Például 15 évesen már elvesztettem, barátnőm 17 éves koráig eljárni se járt el sehova, nem hogy szexelt(ő normális közegben járt iskolába). Ha legközelebb tényleg bizonyos leszel a felől, hogy tényleg ezért lett flegma egy lány, flegmázz vissza kő keményen, hogy lássa ki a legény a gáton, vagy finoman tudasd vele, hogy talán neki kellene szégyenkeznie a viselkedése miatt. 16 éves koromban én biztosan porrá oltottam volna, ma már csak magamban mosolygok inkább.
2011. nov. 27. 21:16
16/22 anonim válasza:
az egy nyomorult ribi volt. nekem is voltak ilyen oszttársaim... xartam rájuk... aki normális és értelmes azt ez nem fogja érdekelni, vagyis nem fog ezért lenézni... csak ezt nehéz elhinni ha olyan osztályba jársz mint én is jártam... ritkasok paraszt volt, alig páran értelmesek. a többi mind cikinek hitte ha valaki nem rúg be minden héten és nem kefél valakivel csak mert hogy legyen...
na szal lényeg: nem ciki, csak nődd ki ezt a kort, és találsz majd értelmes csajokat akikkel érdemes összeállni :) addig sajnos csak a ribikről lehet hallani, az értelmes lányok később mutatják meg magukat :)
2011. nov. 27. 23:19
17/22 DarkStyle152 válasza:
Miért lenne ez ciki?
2011. nov. 27. 23:52
18/22 anonim válasza:
"Ez a csaj egy nagy kis ribi :-)" XDD nagy kis :D
Szerintem sem CIki :D SŐT!!
2011. nov. 28. 18:01
19/22 anonim válasza:
16 éves lány vagyok én is szűz vagyok és én erre vagyok büszke mert szerintem még bőven rá érek
2011. nov. 28. 21:03
20/22 anonim válasza:
én is 21 évesen dugtam először és utoljára és tényleg nem nagy dolog ez, főleg egy lánynak nem az, nincs nehéz dolguk a mai kis tinip.csáknak nem is értem mit hencegnek vele, hogy ők már nem szüzek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!