A szüzesség miért számít nagy kincsnek?
Figyelt kérdés
Valaki írja már le nekem! Köszi!
18/L
2011. nov. 27. 10:46
11/18 MariskaHargitai válasza:
Nem kevesebb, csak így a fiúk jobban elhiszik, hogy a lány nem egy lotyó, mert van tárgyi bizonyítéka. Persze ettől még lehet, hogy 14 évesen már végigsz.pta a fél várost..
12/18 anonim válasza:
Mert a lányok nem szokták akárkinek odaadni a szüzességüket. Éppen ezért ha nekem adja oda az többet jelent mintha én csak a sorban a nyolcadik lennék.
13/18 anonim válasza:
Hát én még szűz vagyok, de nem gondolom, hogy ez olyan nagy kincs lenne.
Mi a kincs abban, hiszen azért van, hogy el kelljen vesz-tenni...
Inkább olyan, mint valami sz*r áthidalásra váró akadály xD
14/18 anonim válasza:
Ki a jobb a szűz lány ,vagy akit már végigbaszott a fél város? HMM nem is tudom...
15/18 anonim válasza:
mert egy van belőle és ha egy senkiházi, semmirekellő gyökérnek adod oda, akkor nagyon fogod bánni életed végéig
ezt csak egy embernek adhatod oda, és nem mindegy, hogy kinek
16/18 anonim válasza:
Hidd el nagy kincs az ! Legalábbis még valakinek igen.
17/18 anonim válasza:
A szüzesség leginkább Michael Jordanhez hasonlít a mai világban! (Párja alig akad...)
18/18 anonim válasza:
És ha valaki szűz, de végigszopta a fél várost?
Az igazi ok szerintem az elvárások, viszonyítási alap (feltételezett) hiánya. A férfiak azt gondolják, hogy az elsőnél a lány még nem tudja hogy mi számít jó teljesítménynek, szóval ha nem jók az ágyban, akkor is el lehet könyvelni annak, hogy azért nem élvezte a lány, mert szűz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!