Elélveztél a szüzességed elvesztésekor? És a párod?
Figyelt kérdés
az akkori korral, valamint nemmel. Köszi! :o)2011. nov. 25. 05:24
21/46 anonim válasza:
:D vicces nem volt anyi szerintem de aztán lehet amugy meg nem mehettem ugy oda hozzá figyi hány centi 20 akkor szorry
22/46 anonim válasza:
Nem, pedig nem fájt az első. De élveztem :D
Ő elment. ő 23, én 20 voltam.
23/46 anonim válasza:
Én nem, ő igen. Én 16/L voltam, ő 21/F. :)
24/46 anonim válasza:
Nem, sokat szerencsétlenkedtünk előtte :D de hamar pótoltuk :) 16/L, 18/F, akkor.
25/46 anonim válasza:
nem, és eléggé fájt. mármint orálisan, úgy többször is, de az nem az igazi. amikor "behatolt" azt nem élveztem. gondoltam, túl kell esni ezen is, és majd máskor jobb lesz. akkor 17/L
26/46 anonim válasza:
Igen :D de az már régen volt!!!
27/46 anonim válasza:
Nem, mert prostival vesztettem el és nem volt elég időm már, túl sokáig bírtam, ennyit arról, hogy a szűz fiúk hamar elélveznek.
28/46 anonim válasza:
Én nem, Ö igen, mert haza kellet indulnia.
Akkor 13/F voltam egy 12/L-al.
29/46 anonim válasza:
Nem, és eléggé fájt is, sőt utána még sokáig fájt az együttlét. Mostanság kezd jó lenni :)
Mindketten 19
30/46 anonim válasza:
Igen sikerült.
Mindketten 14 évesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!