Párommal most fogunk előszörsz szeretkezni. és mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
mármint milyen kis tippet tudnátok adni... lényeg romantikus legyen..köszi előre is 17/L2011. nov. 24. 14:50
1/12 anonim válasza:
ne borotválkoz meg:) elég meglepő lesz:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem te pont elég leszel neki, de ha egy kis aranyos dolgot akarsz, akkor fújd be a mellbimbóidat tejszínhabbal :P
3/12 anonim válasza:
Ha leveszed a cuki kis bugyid és büdös nagy bráner fog himbálózni "ott", akkor asszem eléggé meg fog lepődni a párod.
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, de védekezzetek...!
Egyébként egy szép fehérneműszett elég kezdésnek. Esetleg a ruhád alatt kösd át a derekad egy piros szalaggal, és írd rá, hogy "ajándék, csak Neked!"
7/12 anonim válasza:
kötözd ki és engedj rá 3 kiéhezett buz!t :'D
vagy sz*rj a szájába, vagy fingd el magad kex közben :D
biztos jó lesz.
10/12 anonim válasza:
Mennyi bunkó ember...
Amúgy:
azokon kívül, amit írtam, finom falatok, esetleg gyümölcsök, félhomály, gyertyák (bár a fiúknak ezek nem jelentenek olyan sokat, mint nekünk, de ha Te jobban ellazulsz és nyugodtabb meg boldogabb vagy, akkor a szeretkezés is jobb ám ;)). Esetleg hennával fess valamit a pocakodra, ami neki szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!