Pasifüggő, kérdezd meg tőle SEJTELMESEN, hogy mit szeret. :)
2011. nov. 22. 16:33
3/40 RohanjElemér válasza:
ha szőrös akkor legalább tudom hogy néznék ki bajuszosan
2011. nov. 22. 16:34
4/40 anonim válasza:
Kérdezd meg, de szerintem orálisnál borzalmas a szőrt köpködni, tehát legalább azon a területen picit nyírd rövidebbre. Amúgy meg a középen meghagyott csíkot, kis pamacsot vagy háromszöget kedvelik a legtöbben.
5/40 anonim válasza:
géza, volt már pinaszőr a fogaid között??
nem.
és szeretnéd?
6/40 A kérdező kommentje:
Anyirra nem szőrös,csak....ja és ha megyek nőgyógyászhoz???????akkor kell elötte??
2011. nov. 22. 16:35
7/40 anonim válasza:
Így van, a venus dombon hagyj egy kis pamacsot a többivel meg le
2011. nov. 22. 16:35
8/40 anonim válasza:
Én nem borotválom csak a bikinivonalamat, azt is csak akkor mielőtt strandra megyek. A barátom imádja, hogy van rajta szőr. Nyalni is szereti, szóval nem igaz, hogy a szőrös pinát nem lehet orálisan kényeztetni.
20 L
2011. nov. 22. 16:37
9/40 A kérdező kommentje:
Tehát Nőgyógyász elött kell????
2011. nov. 22. 16:38
10/40 anonim válasza:
A nőgyógyászom még sosem említette, hogy baj, hogy szőrös a pinám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.