Vannak itt olyan fiúk, férfiak, akik egy örömlánnyal vesztették el a szüzességüket? Megbántátok vagy épp ellenkezőleg, illetve miben változott meg az életetek ezután, ha megváltozott ennek hatására?
Hihetetlen mennyi önigazolást kereső retardált van ezen a fórumon.
Épp minap válaszoltam egy hasnoló kérdésre, de bemásolom ide is:
"A ku*va dolog egy ostobaság. Te is ostoba vagy, hogy tényleg elhiszed, bármi változni fog.
Elmondom miért.
Először is. Semilyen releváns tapasztalatot nem fogsz összeszedni. A ku*va nem válogat, nyög akkor is ha nem élvezi, ez a dolga. Éreztesse veled, hogy te vagy a csődör, te vagy az istenkirály.
Másodszor. Ha tényleg van olyan nő aki emiatt lenéz, az egyrészről elmehet a pi*sába, másrészről azért teszi ezt, mert tapasztalatlan vagy és neki komoly igényei vannak szexuális téren ÉS kapcsolati téren is. Utóbbit egy ku*vától alapból nem kapod meg, szóval az egyenleted már itt elhasalni látszik, de folytassuk. Befizetsz egy ku*vához. Megb@szod őt EGYSZER. Barátom, az olyan kevés, hogy még fél-szűz kifejezés is kevés rá.
Tudod ha az embernek barátnője van, legalább heti 3x kefél vele. És egy fél éves kapcsolat után, szép tapasztalatot szerzel. Hol van ehhez képes EGY alkalom egy ku*vánál...
Ugyan úgy önbizalom hiányod lesz, ugyan úgy bénázol majd a nőddel. Semmi nem fog változni, maximum mikor lekerül a gatya nem fogsz parázni. De odáig el sem fogsz jutni.
Ha meg mégis csak összejön valami barátnő, hogyan fogod ezt elmondani neki?
EGY KU*VÁNÁL KEZDED A PÁLYAFUTÁSOD EMBER! Magyarázhatod ezt akárhogy, de akármilyen módon térsz ki, az hazugság lesz.
Futó kaland? LoL Hát valóban futó kaland, de a futó kaland barátok között vagy discoban felszedett lányok között alakul, nem szajhánál. Itt eleve megvan a hazugság.
Nem voltatok sokáig együtt? OMG Még szép, hogy nem! Hiszen azért a rövidkéért is keményen fizettél! Fizettél azért, hogy valaki eltöltsön veled egy nyamvadt órát. Én emiatt még szánalmasabbnak érezném magam.
Már rögtön az elején hazugsággal kezded a kapcsolatod. Remek. Ha a te gyomrod bírja, végülis... Vannak férfiak akik verik az asszonyt, vannak akik hátuk mögött ku*váznak, vannak akik szimplán hazudnak. Hogy létezik-e bármilyen súlyossági ranglétra ezekre vonatkozóan, arról vitatkozhatnánk."
Itt van a korábbi kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Tényleg durva, hogy valakik ilyen szinten vannak... Nem túl nagy büszkeség huszonévesen szűznek lenni, én sem büszkélkedem vele. De ilyen szánalmas módon elveszteni, hát az sokkal gázabb.
Ezzel ti komolyan visszanyertétek az önbizalmatokat? Hát azt nekem ku*va nélkül is sikerült. Érdekes. Most akkor én jobb vagyok nálatok, nemde?!...
Röhej ez az egész "veszítsük el a szüzességünket egy ku*vánál" téma... Szégelljétek magatokat, hogy idáig süllyedtetek.
21F
Halihó!
Párszor már válaszoltam ilyen kérdésre és most is megteszem. Az előzőnek a barátnős dologban igaza van, hogy hogyan fogod neki beadni, meg attól még bénázni fogsz, stb. Én is 21 évesen vesztettem el egy hivatásossal és azóta is CSAK hivatásossal volt dolgom. Egyrészt azért mert egypár csúnya jelenetnek szenvedő alanya voltam az életben, ahol a lekoptatás úgy ment, hogy beszélgettem buliban a csajjal, odajött egy idősebb srác akinek a barátnője tőlünk pár méterre táncolt és egyszerűen lesmárolta a csajt akinél próbálkoztam, majd elmentek, azt se mondták fapapucs. Több ilyen és hasonló is volt abban a 6 évben amíg próbálkoztam a lányoknál, aztán rájöttem semmi esélyem egy alapban idősebb, de emellett még pénzes és kigyúrt férfiember ellen (visszagondolva szánalmas, hogy hat évig vártam, már az első néhány ilyen után fizetni kellett volna érte). Miután kikerültem a nagybetűs életbe - és megtanultam hol a helyem és mire vagyok képes, mire nem - nem próbálkoztam többet lányoknál, hanem felkerestem egy hivatásost. Azt tudnod kell, hogy ez csak arról szól, te jól érezd magad. Én éppen ezért járok - fél évente egyszer, ennyi fér bele a költségvetésbe - hogy jól érezzem magam. Csupán fizikai kielégülést keresek és a jövőben is csak erre lesz szükségem, mert mint mondtam tudom hol a helyem és mit engedhetek meg magamnak. Ezzel csak azt akarom mondani, ha hasonlóan magányos életvitelre vagy berendezkedve akkor oké, menj el kurv@zni, de ha a barátnő, feleség téma akár csak tervbe van véve a jövőben, akkor ne tedd, saját magad miatt.
22/F
Én. Két haverommal voltam és rádumáltak, befizettek. Középiskolások voltunk. Nem volt rossz élmény és utána nem az önbizalmam nőtt meg (mint itt sokaknak), hanem utána nem paráztam amiatt, hogy mi van, ha egy csajjal odáig jutok.
Talán lazább lettem ettől. Nem sokkal ez után összejöttem egy csajjal, akivel évekig együtt voltam. Utólag nehéz megmondani, de könnyen elképzelhető, hogy ez a "kaland" nélkül gátlásosabb lettem volna.
Aki a helyén tudja kezelni az ilyen dolgokat, annak szerintem nem feltétlenül baj, ha így veszti el. Az a gáz, aki olyan hlyeségeket ír, mint itt valaki, hogy hogyan élvezett a qrva... meg az, aki erre "rászokik" és ezért később nehezebben tud nőt szerezni, mert egyszerűen megveszi... és elhiteti magával, hogy ez nem csak egy érzelmektől és mindentől mentes dugás pénzért.
Előző vagyok
De ismerek olyat is, aki nem volt még normális nővel, csak qrvákhoz jár. Így nehezebben is fog találni valakit, mert számára ez így egyszerűbb... és az értékrendnek sem egy egészséges dolog, ha valaki rendszeresen qrvákhoz jár.
Korábban én is gondolkoztam azon, hogy telnek múlnak az évek, de még mindig nem jött össze senkivel...szerencsére olyan fél éve lett egy barátnőm, akivel elvesztettem, és azóta is megvagyunk. Továbbá arra jöttem rá, hogy mikor még az udvarlási fázisban tartott a kapcsolatunk - sokkal izgalmasabb volt minden. pl egy csók ma már hétköznapi dolog, de az első ...az bizony megmaradt bennem
-még hozzáteszem, hogy önerőből nem biztos hogy összejött volna, de elhatároztam, hogy teszek érte, s félretéve büszkeségemet, elkezdtem olvasni mindenféle csajozós e-könyveket...és nálam nagyon beváltak. A flörtölés valami hihetetlen jó dolog (mint valami tudomány amit, ha elsajátítasz, akkor szinte bármilyen nőnek fel tudod kelteni az érdeklődését), és kicsit hiányzik is(a flört), mert ugye barátnő mellett nem fogom más csajoknak csapni a szelet...
20f
ma 08:57
én is olvasgattam ilyen csajozási tanácsokról szóló e-könyveket, így ezekben leírtak szerint heti egyszer legalább próbálkoztam lányoknél és hiába minden erőfeszítésem ennek ellenére sem jutottam el odáig, így végül rájöttem, hogy rajtam már csak egy hivatásos segíthet sé mitóa elvesztettem sokkal jobb kedven van és kevésbé görcsölök, hogy lesz-e nőm vagy sem, érdekes mód azóta jobban érdeklődnek a lányok is felőlem neten például többen is maguktól rám írnak
Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis ha valami ehhez hasonló elhangzik akkor rögtön sorakoznak a szűz lányok, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! Jómagam is szűz vagyok, 20 éves. Rengeteg visszautasítást kaptam a lányoktól. Még csak esélyem sem volt bizonyítani. Azonban ha a lányok több esélyt adnának a fiúknak akkor, nem kellene a pasiknak ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Én most tartok ott, hogy igenis el fogok menni örömlányhoz. Elegem van már abból, hogy nap mint nap csak a szüzességem elvesztésen jár az eszem. Nem bírok magammal és szorongok tőle. Tudomásom szerint nem én vagyok az egyetlen férfi aki efféle gondokkal küzd, a többség akikkel erről beszéltem pozitívan reagálta le. Azt kell, hogy mondjam ezek után én már nem is vagyok hajlandó a lányoknak könyörögni. Elmegyek a prostihoz, megtörténik aminek meg kell, fizetek, aztán mindenki megy a maga útján tovább. Minden esetre én már nagyon várom az első alkalmat, akár pozitív akár negatív élmény lesz!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!