Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, ha egy fiú...

Szerintetek gáz, ha egy fiú 19 éves korában még szűz?

Figyelt kérdés
lány vagyok, sztem nem gáz, de pár ismerősöm sokat viccelődnek azon hogy a barátom 19 és még szűz... már bánom hogy elmondtam nekik... sztem aranyos :) nem volt lehetősége még elveszteni, ennyi... sztetek?
2011. nov. 16. 17:26
1 2
 11/18 anonim válasza:

Hát azt ajánlom vegyen gumit és feküdjetek le (azért fogamzásgátlo se rossz jól jöhet ha kiszakad a gumi).

És tudjátok magyarországon mért csökken a népesség?

Mert túl jó gumit csinálnak!

2011. nov. 16. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:
meglesz minden, óvszert fogunk használni :D csak még egy picit várunk :)
2011. nov. 16. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Az a gáz, hogy mindennap felteszik ezt a kérdést. Te pedig jó nagy gyökér vagy, hogy ilyenekről beszélsz a hülye ismerőseidről. Mégis mi közük hozzá? Persze ők is elég barmok, ha ezért kicikiznek vele.

És ott a kulcs, nem tekinted férfiasnak, csak aranyosnak, ami pedig nem vonzó, mert akkor már rég dugtál volna vele és nem a haverjaiddal cikizitek ki szerencsétlent. Szerintem, hogy ott, hogy találjon egy értelmes csajt, mert te szemmel láthatólag nem vagy az.

2011. nov. 17. 08:19
 14/18 A kérdező kommentje:
most miért is? meg mi az hogy kicikizzük? akiknek elmondtam (2 ember) évekig nagyonjó barátaim voltak, később koppantam hogy nem azok de ez nem lényeg. és szűz vagyok, a lányoknak kell egy kis idő, nem tudnak rögtön az első héten az ágyába mászni vkinek... nem ismersz ne pofázz, kösz
2011. nov. 17. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:

"Te pedig jó nagy gyökér vagy, hogy ilyenekről beszélsz a hülye ismerőseidről"

Szerintem természetes dolog, hogy az ember azért megossza még ezeket a dolgokat is a hozzá legközelebb álló barátaival/barátnőivel (nem az összessel, csak 1-2-vel, tényleg a legjobbakkal.)

Az, hogy szegénynek ezek a barátok visszaéltek a bizalmával, az nem az ő hibája....

Sztem nem gáz, az én barátom 18 volt, én 14, mikor megtörtént, mindketten szüzek voltunk, csak hát... az a helyzet, hogy én nem tudtam róla, hogy ő az volt, mert nem mondta el, csak 2 évvel később:-D

2011. nov. 17. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
nem, nem volt szűz a masodik.. nem tudom h mi volt vele, mondom, a mai napig nem értem.. :(
2011. nov. 17. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:
sőt.. az a pasim, amelyik szűz volt, sokkal jobban mászott rám, mint az, amelyik nem volt szűz :DDD ki érti ezeket a pasikat?
2011. nov. 17. 20:16
 18/18 A kérdező kommentje:
20:11es köszi szépen :) sztem sem gáz, és tényleg azért nem feküdtünk még le mert még nem volt itt az ideje :) hát, a pasik nehéz esetek :D
2011. nov. 20. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!