Szerintetek gáz, ha egy fiú 19 éves korában még szűz?
Hát azt ajánlom vegyen gumit és feküdjetek le (azért fogamzásgátlo se rossz jól jöhet ha kiszakad a gumi).
És tudjátok magyarországon mért csökken a népesség?
Mert túl jó gumit csinálnak!
Az a gáz, hogy mindennap felteszik ezt a kérdést. Te pedig jó nagy gyökér vagy, hogy ilyenekről beszélsz a hülye ismerőseidről. Mégis mi közük hozzá? Persze ők is elég barmok, ha ezért kicikiznek vele.
És ott a kulcs, nem tekinted férfiasnak, csak aranyosnak, ami pedig nem vonzó, mert akkor már rég dugtál volna vele és nem a haverjaiddal cikizitek ki szerencsétlent. Szerintem, hogy ott, hogy találjon egy értelmes csajt, mert te szemmel láthatólag nem vagy az.
"Te pedig jó nagy gyökér vagy, hogy ilyenekről beszélsz a hülye ismerőseidről"
Szerintem természetes dolog, hogy az ember azért megossza még ezeket a dolgokat is a hozzá legközelebb álló barátaival/barátnőivel (nem az összessel, csak 1-2-vel, tényleg a legjobbakkal.)
Az, hogy szegénynek ezek a barátok visszaéltek a bizalmával, az nem az ő hibája....
Sztem nem gáz, az én barátom 18 volt, én 14, mikor megtörtént, mindketten szüzek voltunk, csak hát... az a helyzet, hogy én nem tudtam róla, hogy ő az volt, mert nem mondta el, csak 2 évvel később:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!