Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Srácok! Mennyi időt várnátok...

Srácok! Mennyi időt várnátok egy 17 éves szűz lányra ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Majdnem megerőszakoltak, és ezt elég nehéz elfelejteni, nehéz lenne egy srác előtt levetkőznöm is, nem hogy ágyba bújni.

Ha összejönnék a sráccal, (buliból ismerm) megértené, ha el tudom mondani neki?

2009. máj. 8. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hh majdnem ....???
2009. máj. 9. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hozzáállásodon lazíts egy kicsit! Nyugi, nem kell azon gondolkodnod, milyen lehet egy srác előtt levetkőzni, meg ágybabújni vele, hiszen amíg valaki nem kerül abba a helyzetbe egy olyan sráccal, akiben megbízik és akit kíván, addig mindenkinek elképzelhetetlen a dolog, nem csak neked, ne félj. Ha a srác is szűz, és komolyan kezeli a szexet, akkor annyit vár, amennyit csak kell. Ha már nem, vagy már nagyon szeretné, akkor egyéniség kérdése, meg hogy mennyire szeret...
2009. máj. 9. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
ha normális a srác és szeret, akkor lelki nyugalmat is biztosíthat. Én személy szerint addig várnék, amíg teljesen fel tudja dolgozni ami történt vele. ha teljesen készen állunk az alkalomra, akkor mehet. ha 1 év, egyév, ha több kell, akkor adnék több időt. :) 21/f
2009. máj. 11. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!