Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy érzitek, a szüzességetek...

Hogy érzitek, a szüzességetek elvesztése korai volt, késői, vagy épp a megfelelő időben történt?

Figyelt kérdés
...az akkori lelki érettségetek tükrében. :o)
2011. nov. 11. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 Frigg ***** válasza:

16 éves voltam, szerelmes. 9 hónap együtt járás után feküdtünk le egymással, ő 17 volt. összesen másfél évig jártunk. a kort nem is bánom annyira, inkább a személyt.

23/n

2013. szept. 10. 19:47
 82/86 anonim válasza:
17 éves voltam de már sokkal hamarabb készen álltam rá csak nem úgy alakultak a dolgok. szerintem késői volt sokáig szégyelltem is hogy 17 éves koromig nem jött össze 19/F
2013. szept. 11. 14:59
 83/86 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező sráctól kérdezném hogy hol talált ilyen értelmes lányt aki nem vetette meg mert eddig várt,s hogy jöttetek össze,hogy reagált,milyen volt?
2013. szept. 11. 20:20
 84/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed. :o) A lányt egy nagyvárosi szórakozóhelyen ismertem meg, sokat beszélgettünk, így szövődött kapcsolatunk, míg össze nem jöttünk. Teljesen rendes lány, valahol egy-másfél hónapja lehettünk együtt, amikor elmondtam neki, hogy nagyon vágyom a nagy alkalomra, alkalmakra, és hogy debütálni fogok vele e szép műfajban. Így is lett. Aztán egyre jobb lett csak minden, ahogyan összecsiszolódtunk. :o) Május óta nem vagyunk együtt viszont.
2013. szept. 11. 23:14
 85/86 anonim ***** válasza:
Á,értem tehát előbb kapcsolatépítés aztán szinvallás,nyilván.
2013. szept. 12. 00:09
 86/86 A kérdező kommentje:
Igen, így esett. Nem csináltunk belőle problémát.
2013. szept. 12. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!