Hogy érzitek, a szüzességetek elvesztése korai volt, késői, vagy épp a megfelelő időben történt?
Figyelt kérdés
...az akkori lelki érettségetek tükrében. :o)2011. nov. 11. 00:19
61/86 anonim válasza:
Még nem vesztettem el, de büszke vagyok rá.Én 15 vagyok, barátom 17 és 9 hónapja vagyunk együtt.Pettingelünk már pár hónapja, és szerintem a petting ebben az életkorban a normális.Ki kell tapasztalni, hogy a másiknak mi a jó, és lelkileg felkészülni rá.Még én se, és barátom se akarjuk "nagyban játszani".Szerintem a szüzesség 30 év fölött számít cikinek, mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi késznek magát arra, vagy hogy ő-e a megfelelő személy.Én még pár évig (18 éves koromig biztos) szűz akarok maradni, hogy tényleg érett legyek rá.
62/86 anonim válasza:
Nekem korai volt! Tényleg! Reggel 9 körül történt!
16 voltam, a lány 15. Szerintem történhetett volna korábban is, de így jött ki a lépés.
63/86 anonim válasza:
14 voltam baratom pedig 16..
korai , de elveztem
64/86 anonim válasza:
16 voltam, a barátom 17. Már több, mint 1 éve együtt voltunk, teljesen spontán jött az egész (mondjuk már korábban is beszéltünk róla) és nagyon örültem, hogy megtörtént, mert ha tovább húzzuk azt már nehéz lett volna kibírni.
65/86 anonim válasza:
14 voltam..nem bantam meg mert nagyon fontos meg most is nekem a srac:) igaz hogy hulyitett,es nem szeretett viszont de en nagyon szerettem...Es nem is tartom korainak.nekem igy volt jo es nagyon orulok h vele vesztettem el es akkor:)
66/86 Pretty_Fighter válasza:
15 voltam,gondolom ez korai.De nem nagyon érdekel,mert nem bántam meg.:)
67/86 anonim válasza:
30 évesen. Ki várt többet nálam?
68/86 anonim válasza:
21 éves voltam... akkor voltam igazán szerelmes, ennyi.. bár sajnos hamar vége lett a kapcsolatnak, de ha tehettem volna ink 18 évesen vesztettem volna el, ha lett volna rá megfelelő alkalom, meg partner és szerelem
69/86 anonim válasza:
Én még tartogatom! Jó lesz a 40+ :D
70/86 anonim válasza:
szerintem 40 éves szüzesség azért ciki. 30-40 évesen azért már jöhetne egy gyerek is. szóval szerintem 40 éves szüz az ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!