Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy érzitek, a szüzességetek...

Hogy érzitek, a szüzességetek elvesztése korai volt, késői, vagy épp a megfelelő időben történt?

Figyelt kérdés
...az akkori lelki érettségetek tükrében. :o)
2011. nov. 11. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés ez kétségtelen. Ellenben erre sajnos nincs jó válasz. És ezt te is tudod. Méghozzá nagyon jól.
2012. márc. 10. 23:24
 52/86 anonim válasza:
55%
Érdekes, mindig a 20 körüli szüzek szidják azokat akik fiatalon vesztették el, ritkán van olyannak ezzel problémája, akinek szexuális élete van. Sokszor úgy érzem, van ebbe egy kis irigység, hogy az illető élte az életét, és nem annyiból álltak a tinédzser évei, hogy evett-aludt-tanult... 23 vagyok, és örülök, hogy már fiatalon éltem, buliztam, sok haverom volt, és igen, korán vesztettem el, ami megjegyzem egyáltalán nem ment a tanulás rovására, fölvettek egyetemre. Azt gondolom, hogy ez az a korszak, amikor meg kell tapasztalnod ezeket a dolgokat, élned kell. Kövezzetek meg, de nem gondolom, hogy normális lenne 20-25 évesen szűznek lenni, más ilyenkor már sokkal előrébb tart az életében, gondoljatok bele, ennyi idősen akár már gyereke is lehetne...
2012. ápr. 16. 17:12
 53/86 anonim válasza:
83%

teljesen egyetértek az előző hozzászólóval. részben, mert úgy érzem magam előtt is védelmet kapok, másrészt azért is, mert közel azonosak a nézeteim.

én 15 voltam, a srác 20, 2,5 hónap után, első kapcsolatomban. és még mai is tart a szerelem. viszont visszagondolva húzhattam volna még egy kicsit (bár tulajdonképpen minden gyorsan történt: találkoztunk, fél napra rá összejöttünk a "vagy bejön vagy nem" alapon...), kötve hiszem, hogy teljesen megértem volna rá, egyszerűen csak én is élveztem az olyat, mint petting. és hagytam, hadd vezessen. néha-néha belassítottunk, mert szóvá tettem, hogy nekem gyors a tempó, mégse késlekedett nagyon a dolog. mindazonáltal nem bánom. két okból kifolyólag: nem tartom olyan nagy dolognak a szüzességet; és amúgyis mindig drámai életet akartam, mintha egy film lenne. nos, ez is drámai volt, ahogyan haladtunk. tulajdonképpen elég sok dolog volt olyan, mint egy romantikus filmben: az első találkozástól az ismerkedésen át a kérdésre vonatkozó pontig. a többi az én dolgom ;)

2012. ápr. 16. 19:45
 54/86 anonim ***** válasza:
én 15 voltam, és nem bántam meg. nem jártam vele, de pár évig még jó barátok voltunk
2012. máj. 3. 21:22
 55/86 anonim ***** válasza:
91%
14 éves voltam.A barátommal másfél éve jártunk, ő 15 volt.Azt mondta, hogy ő bármikor készen áll rá, ő csak rám vár, de bármeddig.Ezt mondta amikor 1 éve voltunk együtt.Most 18 éves vagyok és azóta is együtt vagyunk.Nem bántam meg, mert tényleg szerettem és szeretem, de ha utána szakítunk pl. 16 évesen lehet úgy gondolom nem kellett volna.Most csak arra gondolok, hogy nem lett volna gond ha várunk még egy évet vagy legalább egy felet, de így sem bántam meg és nem érzem hibának.
2012. máj. 3. 21:31
 56/86 anonim válasza:
Nekem sikerült 14 évesen,baró volt,nem is ment szarul a koromhoz képest,szerelem akkor még nemnagyon volt de utánna lett ugyanavval a lánnyal,most 19 vagyok túl vagyok jópár csajon de most meg nem találom a szerelmet... :)
2012. máj. 4. 04:23
 57/86 purplerain5 válasza:
én jóval 20 után veszítettem el, nem volt szerelem, csak vágy. és abszolút jó döntés volt, jó szitu. A pasinak jó technikája volt :-) jók voltunk együtt :-) nem változtatnék semmin :-) ha arra gondolok, hogy zöldfülűként lett volna ugyanez, tekintve akkori lelkiállapotomat, lehet mára frigid lennék :-)) érettnek kellett lenni rá: főleg lelkileg.
2012. máj. 4. 22:48
 58/86 anonim válasza:
15 voltam és a fiú is! Barátok voltunk de tetszetünk egymásnak.Nem bántam meg,nagyon jó volt! 16/L
2012. aug. 19. 13:29
 59/86 anonim ***** válasza:
78%

22 éves koromban veszítettem. jelenleg pedig 22 éves vagyok. vagyis ezen a nyáron.

52/58: nem normális huszonévesen szűznek lenni? NEM NORMÁLIS? nagyon szépen kérlek magyarázd el, hogy mit értesz pontosan nem normális alatt! talán káros az egészségre? káros a személyiségre? káros a társas kapcsolatokra? káros a környezetre? fertőző?

melyik ezek közül? vagy inkább mind?

én úgy gondolom minden ember más és ebből eredendően mindenki más korban érik meg a dologra. valaki 14 évesen, valaki pedig 22 évesen, valaki 27 évesen... és akkor mi a lószar van? én 22 évesen veszítettem el, és úgy érzem egy perccel sem maradtam le semmiről, nem érzem későnek, nem érzem cikinek és nem érzem nemnormálisnak. most jött el az életembe a megfelelő pillanat és a megfelelő személy. ilyen egyszerű.

minek veszítettem volna el 17 évesen vagy 19 évesen ha nem éreztem a személyt eléggé hozzám valónak? ha nem bíztam benne, miért feküdtem volna le vele? csak azért, hogy elmondhassam hogy "nagylány" lettem? mégis ki előtt? mert ki tud róla egyébként? én, a 2-3 legjobb barátnőm és a nőgyógyászom. egyébként pedig nem tetováltattam a homlokomra, hogy "húszéves szűz lány vagyok". vagy te úgy gondolod, hogy a szüzeknek ott virít a homlokukon?

és képzeld, tinikoromban én is éltem, buliztam, kirándultam, utaztam. nem csak ettem-aludtam-tanultam, ahogyan írtad. gyakorlatilag ezzel azt fejezted ki, hogy ez a két véglet van. hogy aki tinikorában nem veszíti el, az csak antiszociális emberkerülő lehet. semmi más. biztosan ez az oka és így van. idióta egy nézet. de egészségedre...

2012. aug. 22. 18:10
 60/86 anonim ***** válasza:
Szerintem érett voltam rá és jól döntöttem. Kellemes emlék (:
2012. szept. 23. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!