Odaadjam neki magam úgy, hogy tudom, nagy valószínűséggel vége lesz a kapcsolatunknak nemsokára?
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy először petting "kell". De nekem már a petting szinte felér azzal, hogy elvesztem a szüzességem (tudom, hogy onnantól nem vagyok szűz, hogy hímvessző jár a hüvelyemben, nem erről van szó), de lélekben a kettő nagyon közel áll egymáshoz. És azt is tudom, hogy szeretem Őt, és Ő is engem, de nekem nagyon nehezen mennek ezek a dolgok. Tudom, hogy ez nem jó, de már szeretnék nekiállni rendesen a dolgoknak, csak bizonytalan voltam. De azt hiszem, egyre inkább tudom, hogy mit "kell" tennem.
Figylej, előbb szerintem petting, meg minden ilyenek (orál stb.) és várd meg az a pillanatot míg te is és ő is úgy érzi hogy ez a legjobb.
Mindenekelőtt... ne azért feküdj le vele, mert úgy érzed hogy muszáj.
Ha meg nincs petting meg ilyenek, életed legrosszabb élmény is lehet, mert nem ismeritek egymás testét... gondold meg.
SS!
Lex/17/L
Köszi a választ!
Egyáltalán nem érzem azt, hogy le kellene feküdnöm vele, soha nem sietetett. Értésemre adta, hogy ő nagyon kíván engem, de megmondta, hogy haladjunk az én tempómban, ami eléggé lassú. Ugyanis ahogy írtam, eddig nem sokáig jutottunk miattam. Most viszont már szeretnék pettingelni. Ennek sem úgy állnék neki, hogy első alkalommal lesz minden, hanem szépen lassan. És a szüzesség elvesztéséhez így jutnánk el. Csak én azt mondom, hogy nekem az is majdnem ugyanakkora jelentőséggel bír, hogy pettingelek vele, mintha lefeküdnék, csak nem tudtam eldönteni, hogy mi lenne a helyes, ha nem csinálnék semmit vele, vagy ha továbblépnénk. De egyre inkább úgy látom, hogy az lesz a leghelyesebb döntés, ha megadom magamnak azt, ami jár. Szeretem és inkább eltöltöm ezt a pár hónapot boldogan, mint egész életemben azon fogok agyalni, hogy mi lett volna ha...
Bár most nem úgy tűnik, jobb lesz,ha most még nem adod oda magad neki. Mivel gátlásos vagy, komoly lelkiismeretfurdalás gyötörhetne miatta. Ha nem lehetsz a továbbiakban az övé, és később jön egy másik srác, akivel összekötnéd az életed, ez az emlék nyomasztóvá fordulna. Milyen lenne azt mondani majd: én már egyszer odaadtam magam valakinek, noha tudtam, hogy nem lehet tartós a kapcsolatunk? Ha meg kibírja a kapcsolatotok, nem maradtál le semmiről, legfeljebb egy nyomasztó tépelődésről.
A lányok nem akarják elhinni, de figyeljétek meg,igaz: a fiúk jobban becsülik azokat a lányokat, akik nem adják magukat könnyen.
A 17-es hozzászólónak igaza van,sokkal jobban fáj ha olyannal fekszel le, aki nem sokat jelentett neked, és sokkal jobban tisztelik a pasik azt a nőt aki nem dobja oda magát csak a szerelmének!
-Lassan kell haladni az úton lépésről lépésre,nincs veszteni valód,de a felkészületlenséget nagyon megfogod bánni ezt garantálhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!