Hogy mondjam el a páromnak, hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
nagyon rég óta ismerjük egymást,pár hete jöttünk össze,ő 29 én 20.Biztos vagyok benne,hogy úgy tudja már nem vagyok szűz,mert sokat járok bulizni,nem vetem meg a kihívó ruhákat,szóval nem egy katolikus zárdából jöttem...meg az emberrel ezzel nem dicsekszik,vagyis nem téma.De nem tudom hogy mondjam meg neki,hogy szűz vagyok...teljesen megbízom benne,de gáznak érzem...2011. nov. 8. 17:49
11/11 anonim válasza:
21 voltam mikor elvesztettem, még jópár hónappal előtte mikor intimebb dolgokról esett szó megmondtam h még szűz vagyok. Tényleg nem értem ki neveli bele az emberekbe h ennyire parázni kell ettől. Normális férfi még örül is neki ha ő veheti el.
Az a ciki h cikinek érzed nem az h szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!