6277 kérdése:
Kiszakadt a szűzhártyám, vagy nem?
Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk (megujjazott), persze nem ez volt az első, de azt mondta, hogy szerinte már kiszakadt a szűzhártyám,Mikor először csinálta fáj majdnem 1 hétig ott belül.Nem mondtam el neki, mert nem hittem , hoy ez akkora probléma lenne.Lehet, hogy akkor szakadt ki a szűzhártyám?2011. nov. 8. 06:25
11/20 anonim válasza:
én most 20 vagyok és 13 évesen vesztettem el a szüzességem, természetesen fiú vagyok :D de az a hely, meg a szitu... 7 éve volt, de mai napig nevetek ha eszembe jut :D
12/20 anonim válasza:
Utolsó: Fiú és lány között szerintem azért vannak különbségek. Nem sok, de van. Teljesen más az agyban lejátszodó dolgok a fiúknál is és a lányoknál is :D
Meg szerintem egy lány valahogy fontosabbnak tekinti ezt az egészet. Hogy kivel, hogyan, mikor. Ez persze nem zárja ki, hogy a fiúknak nem fontos, de talán kevésbé.
Kérdező: kiváncsi lennék, hogy mióta jártok a barátoddal?
13/20 anonim válasza:
csillagvalami: Teljesen fölösleges ez az óvogatás ha le akar feküdni ugy is megteszi függetlenül a te véleményedtől .
14/20 A kérdező kommentje:
utolsóelőtti: mért érdekel? ennek miköze az egészhez??
2011. nov. 10. 06:30
15/20 anonim válasza:
Kérdező elég sok köze lehet hozzá, ebben a korban főleg :D 1-2 hónap után illik még várni
16/20 anonim válasza:
Akármennyire is próbálod bizonygatni igazadat valahogy az írásaid sántítanak. Szerintem ez ember függő elsősorban és nem hogyan illik függő. És ha valóban 18 vagy akkor számolhatsz azzal hogy ez már nem a te korosztályodnak a témája akármennyire is óvogatni karsz itt mindenkit. Nagyon sajnálatos de ez van. Sajnos erről én is lecsúsztam :D
17/20 anonim válasza:
Igenis van köze hozzá, hogy mióta vagytok együtt. De ha nem szeretnéd közölni nem kell. De ez egy fontos tényező, hogy tudjak/unk tanácsokat adni illetve válaszolni.
18/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy a kora hogyha ő arra kíváncsi hogy kiszakadhat e attól a szűzhártyája ha megujjazza a barátja. Vagy neked be van osztva ha 13 évesen akkor igen ha 16-obn akkor nem ha 19 en akkor igen. Szóval érted? Köze nincs hozzá amit kérdezett.
19/20 A kérdező kommentje:
az jó hogy ti most tulképp rajtam veszekedtek...
mindkettőtökkel egyetértek és eggyikőtökkel sem...
csillagpor: 4 hónaapja vagyunk együtt ha ennyire érdekel
anna: köszi :)) szűz vagy még am??
2011. nov. 12. 20:27
20/20 anonim válasza:
Nem már nem. és eggyátalán nem bántam meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!