Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kiszakadt a szűzhártyám, vagy...

6277 kérdése:

Kiszakadt a szűzhártyám, vagy nem?

Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk (megujjazott), persze nem ez volt az első, de azt mondta, hogy szerinte már kiszakadt a szűzhártyám,Mikor először csinálta fáj majdnem 1 hétig ott belül.Nem mondtam el neki, mert nem hittem , hoy ez akkora probléma lenne.Lehet, hogy akkor szakadt ki a szűzhártyám?
2011. nov. 8. 06:25
1 2
 1/20 mantis religiosa ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha megnéznéd magadnak, gondolom ki tudod tapintani. Pettingelésnél nem feltétlenül szakad ki, vagy nem teljesen.
2011. nov. 8. 07:13
 2/20 csaszi ***** válasza:
Ha gondolod én megnézem neked! :)
2011. nov. 8. 07:23
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha ki is szakadt, miért izgat? Attól még szűz vagy, ha a barátod nem rakta be neked a farkát!

Az enyém 14 évesen, masztizás közben szakadt ki, meglepődtem kicsit, de különösképp nem izgatott.

2011. nov. 8. 08:13
 4/20 A kérdező kommentje:
én is annyi vagyok, de érdekel h ha kiszakadt már nyugodtan lefeküdhetünk?
2011. nov. 8. 13:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen! De csak titokban mert akk botrány lenne :)) Én egy évvel vagyok idősebb nálad és szerintem ha akarod meg izgat a srác akk mé ne. Végülis már nem leszel apáca. Gondolom.. :D Mellesleg ha a korral valakinek baja van az jöhet hozzám reklamálni,, ;) Ez természetszerű és emberfüggő is. Akinek nem teccik nah az az apáca ;))
2011. nov. 8. 13:22
 6/20 anonim válasza:

Az nem probléma, ha kiszakadt, de a szexbe csak akkor kezdj bele ha eléggé érettnek érzed magad hozzá. Mit ne mondjak ez nem 14 évesen van szerintem. Gyerek vagy még élvezd az életedet ! :) Annyi minden van amit még csinálhatsz. Lógj a haverjaiddal. Eljön a te időd is.

Az a helyzet a mai fiatalokkal, hogy azt hiszik ők már olyan nagy lányok. Én 17 évesen se gondolom magam olyan nagynak. Oké van egy éves kapcsolatom, érettebb lettem, mint voltam, de ennyi. Nem verem magam a földhöz, hogy mekkora nagylány vagyok és hordom fent az orromat.

Nem azért írtam, hogy itt bárkinek is piszkáljam a szemét, ha pedig ez meg történt ez van. Nem kell mindenre reagálni. Ez itt a vélemények helye! ;)

2011. nov. 8. 14:31
 7/20 anonim ***** válasza:
14 évesen is érezheti magát valaki elég éretnek ez nem kor függő már megbocsáss! ;)
2011. nov. 8. 16:53
 8/20 anonim ***** válasza:
Huh de izgi téma X"D
2011. nov. 8. 17:16
 9/20 A kérdező kommentje:
persze én sem azt mondom, hoyg minden álmom 14 évesen elveszíteni a szüzességem, de amikor vele vagyok egyszerűen nem tudok uralkodni magamon...félek, hogy valami hülyeséget csinálok a végén...pedig még ráérne / vagy nem... :||
2011. nov. 8. 18:07
 10/20 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves még fiatal ehhez, ha úgy érzi, ha nem. Nem véletlen akadnak ki a szülők, mikor a kislányuk elmondja nekik, hogy lefeküdt a barátjával...:/ Nem rosszból írtam, csak meg szeretném óvni a tőlem fiatalabbakat fölösleges stressztől és vitától.
2011. nov. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!