Akkor most kiszakadt a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szűz vagyok, de maszturbálok, gyakran ujjazom magam, és legutóbb miután befejeztem, véres volt az ujjam. Nem fáj semmim, nem hiszem, hogy seb lenne. Így is kiszakadhatott a szűzhártyám? Vagy esetleg valami más ok? Most épp nem menstruálok. Köszönöm előre is az értelmes válaszokat, és nem, nem vagyok terhes.2010. márc. 24. 21:01
1/11 anonim válasza:
Nm tudom nekem is volt ilyen 1x...Erre én is kiváncsi vagyok
2/11 anonim válasza:
Elképzelhető... de tovább fog szakadni, ha f@sz jár majd benned. csá
3/11 anonim válasza:
a szűzhártya nem ki- vagy átszakad, ezt jó ha tudod.
alapból van rajta egy lyuk, amin pl a menstruációs vér távozik.
am igen, lehetséges, hogy "ki"szakadt a szűzhártyád, az is lehet, hogy a körmöddel mégis felsértetted magad belül, akkor is, ha nem érzed.
viszonylag értelmesnek tűnsz a kérdésfeltevésed alapján, tehát merem remélni, hogy nem hiszed, hogy ettől már szűz se vagy.
4/11 anonim válasza:
Lehet igen, hogy kiszakadt a szűzhártyád, de az is lehet h mondjuk a körmöddel felsértetted magad, Mondjuk mindkét esetben kellene valamicske fájdalmat érezned, szóval nem tudom:D
5/11 anonim válasza:
Tarts elé egy tükröt,és nézd meg,megvan-e még!
És de igen,én tudom,hogy terhes vagy ^^ Előlem kár titkolni ^^
6/11 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy ettől még szűz vagyok :) Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. márc. 24. 21:08
7/11 anonim válasza:
akkor jó.
akkor tényleg vagy "kiszakadt" vagy felsértetted magad.
velem is volt már ilyen. amikor még szűz voltam, akkor is, meg mostanában, mikor már nem vagy az, akkor is.
9/11 anonim válasza:
Szerintem csak a hüvelyed falát sértetted fel a körmöddel nagy hevességedben:D Nem hinném h a szűzhártyád szakítottad volt ki..vagy át...érted.
10/11 anonim válasza:
Zongorista vagy? :/ Hosszú ujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!