Én 21 évesen, pedig lett volna alkalmam előbb is...
22/f
2009. máj. 7. 21:54
22/44 anonim válasza:
jelentkezem, 19 éves lány vagyok és szűz.
tervezni? nem tervezem. ha jön, hát jön. majd ha kedvem tartja és a körülmények is adódnak.
2009. máj. 7. 23:16
23/44 anonim válasza:
nem értem hogy miért kellett lepontozni a válaszokat, attól hogy 19 évesen vagy 29 évesen szűz valaki...háát sajna ilyen világot élünk nem szexelsz = vesztes
pedig semmi abnormális nincs a dologban
2009. máj. 8. 07:24
24/44 anonim válasza:
A tinik 40% már elvesztette mielőtt betöltötte volna a 15 életévét,ez a szám koronként 10 százalékkal nő. Szóval a tinik fele a te korodban még nem szűz. :-)
2009. máj. 8. 11:41
25/44 anonim válasza:
A tinik 40 százaléka hamarabb elvesziti a szuzesseget mielott betoltene a 15-dik életévét. Ez a szám koronként 10 százalékkal nő. Szoval a te korodban még 50 százalék szűz
2009. máj. 8. 11:43
26/44 anonim válasza:
Gratula ide vagy oda már nem azért de mindenki azt ír amit jónak lát :D ugy értem nem mindent kell elhinni ! Én 17 vagyok nem szűz 2 éve vagyok együtt a barátommal akkor most engem lepontoztok mert nem vagyok szűz vagy mi ? :D Persze akinek nem inge nem vegye magára csak megjegyeztem :D
2009. máj. 8. 13:30
27/44 anonim válasza:
Hát ez tényleg egy egetrengető kérdés volt! Ha te 16 vagy, van partnered és úgy érzed itt az ideje, akkor tépd le a ruháit! :D
2009. máj. 8. 17:45
28/44 anonim válasza:
Ez a mikorra tervezitek ez tényleg egy nagy barom kérdés már neharagudj. Ez nem oylan mint a fogyókúra, h na jó, akkor holnaptól koplalok. Ez egy emberi érzés, és sztem nem kell, nem szabad tervezni, mert úgy eröltetett lesz.
2009. máj. 8. 20:01
29/44 anonim válasza:
én ugyan már nem vagyok az, de sztem egyáltalán nem ciki, sőt.. nekem szimpi ha vki nem azért akarja elveszíteni, hogy már ne legyen az, hanem vár arra akit szeret. én hamara megtaláltam.
FIÚK: le a kalappal, nem gondoltam hogy a páromon kívül vannak még ilyen értelmes, érett fiúk! Az ilyenekre van szüksége a hasonlóan érett lányokra!
2009. máj. 8. 20:41
30/44 anonim válasza:
Jó látni a válaszokat!!
Remélem, hogy a 16 éves lányok többségének nem ezen jár az esze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!