Vannak még olyan 16 évesek itt akik nem sexeltek? (egy lány)
(rajtam kívül)
mikorra tervezitek?
Igen, vannak.
TE MIKORRA TERVEZED? MELYIK AZ A VADBAROM AKI ELTERVEZI ELŐRE, HOGY Ő 2009.11.HÓ 3-ÁN FOG ESTE 19:00-KOR PL. ? MIT KELL EZEN TERVEZNI?
Én ugyan 16 évesen elvesztettem anno a szüzességem(2003. november),de nem a megfelelő partner volt,így az az aktus évekre rányomta a bélyegét a szexuális életemre.Nem is nagyon akartam erőltetni a dolgot,majd egy év telt el mire újra érdekelni kezdett a téma egy megfelelő partnerrel,de a szüleim vaskalapossága megakadályozhassa,h néhány ujjazáson túljussunk.Még egy évnek el kellett telnie,h tényleg szexelni kezdjek.No akkor a görcsös akarásnak minden lett a vége csak orgazmus nem.2006. márciusában pedig feloldódott ez a gát is,és a hüvelyi orgazmus rabja lettem.:)
Szóval semmiről sem maradtál le.Sőt,ha elölről kezdhetném,azt a pasit,akivel elvesztettem,ki is hagynám,mert nagyon bele voltam esve,de ő csak addig akart,amíg le nem fektet:(Szóval nem egy szép élmény.Meg az egész szex témához kicsit éretlen voltam,még ha ezt akkor be nem vallottam volna a világ minden pénzéért sem.
Azta mindenit fiúk le a kalappal előttetek :)
ezek szerint léteznek még komolyan gondolkodó srácok GRATULA:))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!