Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan 16 évesek...

Vannak még olyan 16 évesek itt akik nem sexeltek? (egy lány)

Figyelt kérdés

(rajtam kívül)

mikorra tervezitek?

2009. máj. 7. 20:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
90%
F29 vagyok és még szűz.
2009. máj. 7. 20:58
 12/44 anonim ***** válasza:
98%
örülök, hogy legalább itt van olyan, aki megbecsüli... ha buliba ismerkedek egy szép lánnyal, aki nagyon be van indulva, és nem szexelek vele, akkor másnap megkapom, hogy mekkora vesztes vagyok (negyedik voltam)
2009. máj. 7. 21:05
 13/44 anonim válasza:
97%
16 vagyok én is. És még szűz:) Nem igazán tervezem mostanában elveszteni mert nincs barátom, de ha lesz és úgy adódik hogy szeretem és megbízok benne annyira akkor lehet hogy lefekszem vele. Nem fekszek le minden jött menttel.:)Lány vagyok.
2009. máj. 7. 21:05
 14/44 anonim ***** válasza:
97%
17 éves lány vagyok és még szűz, van barátom lassan már majdnem egy éve, de várunk vele, nem siettetünk semmit :)
2009. máj. 7. 21:06
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
10. vagyok az olyn aki azt mondja h vesztes vagy, pont hogy ő a vesztes h ilyen kis könnyen kapható lányokkal állanak szóba. én teljesen mellettetek állok :)))
2009. máj. 7. 21:08
 16/44 Fecc ***** válasza:
100%

Kifejezetten büszke vagyok magamra,hogy ilyen tartásom van:)

Majd aki megérdemel:) *20:51

2009. máj. 7. 21:10
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon halkan hozzáfűzik pár dolgot:

Szerintem felesleges úgy írni, hogy "még szűz". Legyen annyi: "szűz". Ez nem egy mocsok, ami rajtad van és le kell kaparni.

Nemrég láttam egy felmérést, amiben ez állt ( nem én találtam ki ): a lányok átlagosan manapság 16-18, míg a fiúk 18-20 éves kor körül veszítik el a szüzességüket.

Miért nem mondtam azt, hogy marhaság? Mert tapasztalom: ismerősök, barátok körében több mint 20 főből ( 16-17-es korosztály ) !3-an! nem szüzek. A többiekből többen vannak, akiknek van barátnőjük/barátjuk, de a csókolózáson túl még nem jutottak és töredékük tervezi csak a továbblépést.

-> figyelem! <- mondani és írni lehet bármit! Ezt tartsuk nagyon szem előtt! Az igazságot azonban leginkább csak az egyén tudja. Ilyen korban pedig divat azt mondani: "má nemvok szűz wazze"

Ez nem kell és véleményem szerint nem is szabad tervezni. Eljön az a fiú/lány és az az alkalom amikor megtörténik az első. Ennyi.

Sárky

2009. máj. 7. 21:14
 18/44 anonim ***** válasza:
92%

Mi van itt basszus? Ennek olyan a feelingje mint: " Jani vagyok, Budapestől jöttem, 3 éve vagyok alkoholosta, feleségem a 1,5 éves kislányommal elhagyott..." LOL

16 évesen nem gáz ha szűz vagy, de 29 évesen??? Csöppet hátrányból fogsz indulni, amikor odakerülsz hogy lesz egy normális kapcsolatod. Nem konkrétan a szexre gondolok, hanem arra hogy nem éltél még párkapcsolatban.( it a 29 éves szűr férfire gondolok)

2009. máj. 7. 21:17
 19/44 anonim ***** válasza:
67%
21:06-ostól szeretnék valamit kérdezni, írta, hogy nem sietnek el semmit, egy éves párkapcsolat. Nekem is van egy ismerősöm aki másfél éves kapcsolatban van és még szűz, azt szeretném kérdezni te miért? Nem kívánod párod? Félsz? Nins alkalmatok rá? Vagy mi? :) Mert az az ismerősöm pl. fél is kicsit és alkalmuk sincs rá.
2009. máj. 7. 21:30
 20/44 anonim ***** válasza:
97%

17 éves lány vagyok és szűz, ne aggodj nem késtél le semmiröl

én is ugy vagyok h ha lesz barátom és megbizok benne szeretni fogjuk 1mást akk lefekszem vele dde nem kell elsietni

2009. máj. 7. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!