Vannak még olyan 16 évesek itt akik nem sexeltek? (egy lány)
(rajtam kívül)
mikorra tervezitek?
Kifejezetten büszke vagyok magamra,hogy ilyen tartásom van:)
Majd aki megérdemel:) *20:51
Nagyon halkan hozzáfűzik pár dolgot:
Szerintem felesleges úgy írni, hogy "még szűz". Legyen annyi: "szűz". Ez nem egy mocsok, ami rajtad van és le kell kaparni.
Nemrég láttam egy felmérést, amiben ez állt ( nem én találtam ki ): a lányok átlagosan manapság 16-18, míg a fiúk 18-20 éves kor körül veszítik el a szüzességüket.
Miért nem mondtam azt, hogy marhaság? Mert tapasztalom: ismerősök, barátok körében több mint 20 főből ( 16-17-es korosztály ) !3-an! nem szüzek. A többiekből többen vannak, akiknek van barátnőjük/barátjuk, de a csókolózáson túl még nem jutottak és töredékük tervezi csak a továbblépést.
-> figyelem! <- mondani és írni lehet bármit! Ezt tartsuk nagyon szem előtt! Az igazságot azonban leginkább csak az egyén tudja. Ilyen korban pedig divat azt mondani: "má nemvok szűz wazze"
Ez nem kell és véleményem szerint nem is szabad tervezni. Eljön az a fiú/lány és az az alkalom amikor megtörténik az első. Ennyi.
Sárky
Mi van itt basszus? Ennek olyan a feelingje mint: " Jani vagyok, Budapestől jöttem, 3 éve vagyok alkoholosta, feleségem a 1,5 éves kislányommal elhagyott..." LOL
16 évesen nem gáz ha szűz vagy, de 29 évesen??? Csöppet hátrányból fogsz indulni, amikor odakerülsz hogy lesz egy normális kapcsolatod. Nem konkrétan a szexre gondolok, hanem arra hogy nem éltél még párkapcsolatban.( it a 29 éves szűr férfire gondolok)
17 éves lány vagyok és szűz, ne aggodj nem késtél le semmiröl
én is ugy vagyok h ha lesz barátom és megbizok benne szeretni fogjuk 1mást akk lefekszem vele dde nem kell elsietni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!